onsdag den 20. juli 2016

En eventyrlig pakke.
I mandags fik jeg en gave, af en af de mennesker, der kender mig bedst. Lillesøster E havde, som så ofte før, købt mig en lille hyggepakke med blandede sager, som lige er mig. Og både den lille malebog og estragon-senneppen var to ting, jeg ikke engang var bekendt med - men de faldt begge i meget god jord.
Især den lille pocket-size malebog er blevet en god ven, og har de mest fortryllende motiver. Elsker altså alle fortolkninger af Alice i Eventyrland, og i denne størrelse er de så overskuelige at starte op på og færdiggøre i løbet af en times tid pr. styk.
Har indtil videre farvelagt 3,5 styk i løbet af ugen, og har sådan fået lyst til at gense Tim Burtons version. Den er nemlig ossé smuk.

Måske den skal sættes på, næste gang farveblyanterne skal svinges?
Jeg tror det. 


6 kommentarer:

 1. Åh hvor hyggeligt, med en søster der bare kender en så godt! Selv er jeg desuden fan af de malebøger, med fine motiver; jeg har et med islandske motiver, med så mange små detaljer, at det er meget i etaper jeg kaster mig ud i det - jeg vil jo helst gøre det færdigt, når jeg er startet. Det er bare næsten umuligt. Hæ hæ..

  Knus Rikke!
  / www.sondagshjerte.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er rigtig forkælet, er jeg!
   Og det kender jeg, jeg vil også helst gøre det færdigt, så denne ministørrelse er helt perfekt :D Lyder fint med de islandske motiver.

   - A

   Slet
 2. Jeg elsker selv malebøger, og har nogle stykker, det er simpelthen så hyggeligt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det, jeg er også fan (:

   - A

   Slet
 3. Åh, hvor er det dog en fin malebog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! Helt eventyrlig og magisk :D

   - A

   Slet