mandag den 23. november 2015

Træk vejret ind.... Og pust uuuud. Og gå så igang, med det du buuuurde gøre, Anne.

Blandede morgen og aftenvagter, venindehygge, Ikea-udflugt, gæstevisit, besøg af Kit, uventede håndværkere, lørdagstur og hele to herlige visits hos de gamle i løbet af sidste uge, har gjort at jeg er kommet liiidt bagud.

Ikke at det ikke har været uhyre fornøjeligt, men nøj, mit hjem flyder. Plettede gulve, støvede flader, ukendt "yoghurt-spild"-hjørne i køleskab på 3 uge, og vasketøjskurve der kaster op på gulvet (..Man véd at man er i problemer, når man advarer overnattende gæster om at: "sengetøjet altså er pæn' klamt".)

Havde lige en håndfuld timer alene, efter Kit smuttede ved en 19.15 tiden i torsdags, som gik med lidt lyn-støvsugning og badeværelsesrengøring. Det man vist kalder "nu ser der rent ud.. så må der blive gjort rigtig rent en anden dag". Og nårh ja, et par timer igår. Der mellem min temmelig lange søndagslur efter aftenvagt lørdag, inden jeg skulle møde kl. 14... som gik med jeg handlede ind og smurte madpakker... Og ikké gjorde rent.

Så idag! Idag, så må jeg altså igang. Både med at trække vejret, og dovne den i eget selskab. Men nok mest af alt, at få lidt styr på hjemmet.
Heldigvis kan det jo kombineres. For nu er to af de mange tøjvaske sat over, jeg har gået en tur i det gode vejr, og nu står den derfor på benene oppe, kaffe og malebogshygge.

Ying og yang er forhåbentlig på vej med den hvide tornado.

7 kommentarer:

 1. Puha, vores vasketøjskurv lider også seriøst under, at de sidste par uger har været fulde af hyggelige aftaler, arbejde (knap så hyggeligt) og overnattende gæster.

  SvarSlet
 2. Åha kender godt til det der med, at der er en masse praktiske ting i vente efter at have været ekstra social...
  Men det lyder dog hyggeligt :-)

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså ikke nemt at være fornuftig og social på samme tid :D

   - Anne

   Slet
 3. Årh hvor jeg kender den følelse af en rodet hjem - og hvor er det godt beskrevet med at vaskekurven kaster op :)
  Jeg er normalt okay god til at få ryddet op, men synes nu altid at der roder et eller andet sted på matriklen. Men når først jeg starter et sted, så kan jeg ikke stoppe igen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jamen altså - det er ikke pænt af de vasketøjskurve at få influenza. Især ikke når man som menneske, skal være sygepasseren!

   - Anne

   Slet
 4. Ej ej, jeg kender det så godt. Min lejlighed er helt forfærdelig lige nu, og jeg er alt for smadret efter arbejde til at gøre noget ved det. Godt, at jeg har fri i morgen. Eller noget. Har egentlig andre ting jeg hellere vil bruge min fridag på. Håber du kom igennem det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg klarede den. Det er dog ikke lagt sammen. Ej heller hentet op fra vaskekælderen. Vi tager vist museskridt her :p
   God rengøringslyst Tine!

   - Anne

   Slet