onsdag den 28. oktober 2015

Orange is the New Black? En bogorms vej til point på trend-kontoen.Det er ikke nemt både at være ligedele uinteresseret, uimponeret og en kende distræt, i den moderne verden. For det er jeg - hvertfald på nogle områder.
Men i disse tilfælde, så er det ekstra godt, vi har en 19 årig lillesøster. Jeg er nemlig tit voldsomt bagud, hvad angår alt hvad der er hipt, smart, moderne og bør tales om i køen i Netto. Og i søndags blev jeg bevidst om det, nok engang.

Denne gang faldt emnet på TV-serier (af hvad jeg ikke lige gør i), og jeg burde åbenbart have hørt om Orange is the New Black. Shame on me, åbenbart. Det var lidt et flashback til min venindedate i sidste måned, hvor hun var forfærdet over jeg ikke vidste hvem ”ham den lækre fra Games Of Thrones" er - hvad det end måtte være.
Men til sagen: Orange is The New Black buuuurde jeg altså kende til. Men nej. Så jeg blev klogere og steg i coolness på rekordtid. Skide smart!
Serien er åbenbart en semi-autentisk afbildning, af en ung kvindes oplevelse i kvindefængsel – skildret fra den humoristiske vinkel. Så efter fruens kyndige referat af hele sæson 1, trailer-klip og sjove anektdoter, måtte jeg indrømme det lød ganske underholdende.

Jeg ved dog med mig selv, at 50 minutters engagement i hvert afsnit, ikke lige bliver mig – men så skete det magiske. Hun fortalte nemlig, at skaberen og hovedpersonen i første omgang faktisk havde udgivet en bog, som serien så blev baseret på. Se dét er jo fremragende nyheder, for læsenørden her!
Så den vil jeg give mig i kast med, når jeg er færdig med mit Eragon-marathon. Bogen ligger nemlig frit tilgængeligt på Mofibo, så det er ingen sag.

Så nu er spørgsmålet: Kender I bogen, jer der har set showet – og er den ligeså god som serien?


Jeg glæder mig hvertfald til at kunne snakke med, og være hip to the game.. altså.. hvis jeg skulle blive spurgt.

12 kommentarer:

 1. Den må jeg prøve og se en dag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også lovet mindstebarnet at se afsnit 1 :D Bare for at få the feeling :p

   - Anne

   Slet
 2. Jeg bliver nødt til at spørge, hvem ham den lækre fra GoT så var? :P

  Jeg har set første sæson af OITNB, og den er slet ikke mig af mange grunde - først og fremmest fordi jeg virkelig, virkelig hader hovedpersonen og hendes kæreste (det hjælper så heller ikke, at han har været med i American Pie, men det prøvede jeg at abstrahere fra). Såeh... jeg har ikke turde læse bogen af frygt for, at den ville give mig samme følelse :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ehm.. Hun fandt et billede. Og ehm, han var mørkhåret. Og langhåret. Og havde riddertøj på? :p

   Og haha, jeg elsker American Pie, men tror jeg holder mig til bogen :p

   - Anne

   Slet
 3. Jeg kender ikke bogen, men har set de første tre sæsoner på Netflix - og det er SJOVT!
  Kunne også godt overveje bogen. /Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må håbe, den er ligeså festlig :D

   - Anne

   Slet
 4. Kan du SÅ komme ind og se den! Netflix er gratis første måned ;) Det er den serie, der gør, at jeg glæder mig lige så meget til juni (hvor den næste sæson kommer) som til jul <3

  Har endnu ikke læst bogen, men tager på biblioteket i morgen og låner den. Sgu.

  SvarSlet
 5. Du steg i coolness da du sagde Eragon-maraton!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, på top 5 over mine favorit kommentare i år :D Yay for coolness nerd style!

   - Anne

   Slet
 6. Jeg har godt hørt om bogen og vil også voldsomt gerne læse den. Jeg er nemlig stor fan af Orange is the new black. Men den må lige komme i kø ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, vi er flere med samme idé kan jeg høre - krydser fongre for, den er et hit.

   - Anne

   Slet