onsdag den 18. marts 2015

Tre forskellige tøsehits!

"Jaja, jeg skal nok redde alle, når jeg har drukket min rom". 
"Jeg trænger til flødeskum..(og diller). "
"Jylland tur/retur"

Efter at have fået e-bogsreolen og mofibo på min mobil, har jeg virkelig fået udvidet mit tøsebogskartotek. For nok har jeg en god gedin samling, køber bøger på månedsbasis og går på biblo, men alligevel må jeg siges at få læst endnu mere med disse apps.

Og sikke mange sjove, hyggelige og pinlige romaner der findes derude - og der er intet bedre, end noget letspiselig kvali-underholdning efter en lang, trættende aftenvagt.
Disse tre matcher kriterierne, så dem har jeg konsumeret for nylig - alle gode på hver sin måde. Så vil hermed smække en anbefaling videre -  hvis du ikke har læst dem, kan du trygt gå om bord!

Er du også chicklitfan? Og isåfald: Har du en anbefaling, når jeg rammer dynen idag? 

4 kommentarer:

 1. Hehe, jeg serverede drikkevarer til receptionen til Jeanetts bog :) Den blev holdt på min gamle virksomhedspraktikplads. Den er faktisk ret fin, ja.
  Nu kender jeg ikke så meget til hverken e-bogsreolens eller mofibos udvalg, men hvis du kan finde Katie Ffordes bøger, så er de altså absolut læsværdige. Gode chicklits uden man bliver tosse-frustreret på hovedpersonen. Jeg har læst en 5-6 stykker af dem indtil videre.
  Ellers er Daniel Glattauers 'God mod nordenvind' og 'Emmi og Leo' (efterfølger) altså virkelig gode, omend ikke helt chicklits, men mere kærlighedshistorier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hah, hvor pudsigt - den er nu skæg.
   Og tak for anbefalinger - de behøver bestemt ikke kun at findes i appform :D

   - Anne

   Slet
 2. Tak for anbefalingen! Nu ved jeg hvad aftenerne når manden er i Jylland skal bruges på i nærmeste fremtid ;) elsker den slags bøger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, god læselyst - det er også en genre jeg sætter pris på :D

   - Anne

   Slet