tirsdag den 3. marts 2015

Kreatid


Kreatid er noget af det hyggeligste der findes. Det er dog (desværre) også det første jeg nedprioritere, når jeg får travlt. Det er egentlig total åndssvagt, da det giver mig masser af glæde af energi. Det er bare som, at jeg ikke rigtig kan finde min kreative mojo, når jeg føler tiden smuldre mellem mine fingre. Så for at få lidt kreative timer ind i min hverdag igen, tog jeg en beslutning om at omprioritere min tid - bare en smule. 
Så idag var min første dag med indlagt kreatid - og det var skønt. Fik færdiggjort nogle projekter, tegnet et par mælkebøtter og opdateret min lille tegnebiks. Det var mildest talt også på tide. Dejligt med lidt tid til det. Nu mangler jeg bare, at få opprioriteret de praktiske opgaver, husholdningen osv. - men den tid, den sorg. 

7 kommentarer:

 1. De er SÅ fine ! :) Hvordan har du så valgt at prioritere din krea-tid ? Hvor lang tid og hvor tit ?

  SvarSlet
 2. Aj, du er virkelig god, de er sådan lidt glade og triste i udtrykket på samme tid. Jeg ælsker også at tegne bøtter:)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare fint ud, Kit!
  Synes farvesammensætning er virkelig forårsagtig.

  SvarSlet
 4. Hvor er de skønne.
  Jeg har lært at det der giver glæde og energi er strengt forbudt at nedprioritere, desværre først efter alt for mange år. Så lige et godt råd fra en voksen kvinde/mormor (hehe).
  Hellere lad en opvask stå fremfor din kreativitet.

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine! Flotte forårsfarver!

  SvarSlet
 6. De er så flotte :-D Jeg har også tendens til, at kreativiteten ikke får meget tid, når man er presset. Men det er jo hyggeligt, og det giver en rigtig meget overskud :-)

  SvarSlet