fredag den 5. september 2014

Om at tale godt for sine køb.


Så går vi Aalborg i Rødt dagene i møde!

Hvert år bugner midtbyen af modeshow, gode tilbud i de langtidsåbne butikker, sjove arrangementer, koncerter, løb og markeder i massevis, ved denne tid, hvilket altid er hyggeligt.

Igår blev der dog smugstartet lidt i nabolaget, hvor der var spærret af til kræmmermarked ink. popcornboder, ansigtsmaling, "2 hotdogger for føøøørre"-tilbud, sumobrydning og tons af loppevarer. Og da min aftensmads-date havde sent fri, måtte jeg jo lige et smut forbi. For at "kigge". Ikke "købe". 

Og hvor var der meget. Både skrammel og fine ting. 
Selvom man skulle tro, at lynet med mælkekassen var byens bedste kup, scorede jeg mig endnu lækre sager i Mission Afrika, som lokkede med 50%. Prøøøøvede at begrænse mig selv, men endte med at fylde posen. Tsktsk. Igen! 

Nå. Siger til mig selv, jeg må have brødfødt en mindre familie via min ufornuft - det må jo tælle for et eller andet, ikke?

8 kommentarer:

 1. Jeg skulle vist have lagt vejen forbi derude :)

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Haha, ja, hvad købte jeg ikke? Tøj, dvd'er, gaver, en platte. Dejlig høst.

   - Anne

   Slet
 3. Årh ville ønske jeg også havde haft tid til lige at kigge forbi derinde.
  Men pengene er godt nok allerede ret små, ja næsten forsvundet, efter at have købt så mange både nye og brugte studiebøger :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, studiebøger er virkelig en pengesluger - og en kedelig en af slagsen!

   - Anne

   Slet
 4. Det argument holder altid! Og hey hey, hvad købte du? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt af det hele! Eller.. Faktisk købt ejeg for en gangs skyld ikke en eneste bog :o Det tror jeg, aldrig før er sket på en 50% dag.

   - Anne

   Slet