tirsdag den 5. august 2014

Lidt nyt til boghylden.Der er intet som en ny stak bøger! Normaltvis køber jeg helst i genbrug og antikkvare, men kommer jeg et smut i Arnold Busck, kan jeg næsten ikke styre mig. 
For så er de jo helt nye, fine og laver det velkendte "svip", som en bog nu gør, når det er første gang den åbnes. Så når jeg flotter mig, og køber bøger fra ny, hopper jeg gerne i "køb tre for to's pris"-fælden.
Sidst blev det til den morsomme, ærlige og livskloge "Hvor lagde jeg babyen", af den altid velformulerede Julia + lidt til chicklit-samlingen af Sophie Kinsella. 
Den første slugte jeg på en aften, og de to andre er også gennemlæst for længst - men jeg genlæser altid bøger, rigtig mange gange. Gensynsglæde med mine favoritkaraktere, er altid et hit, og forstår ikke de mennesker, der kun læser en bog en gang. 
 Var også liiiige ved også at proppe "Hermelinen" ned i kurven også, men styrede min fantasy-brandert. Det må blive i næste omgang!

13 kommentarer:

 1. Jeg ville ønske jeg kunne genlæse bøger. Men jeg kan ikke. Jeg keder mig... Men så er det godt, at der findes en million bøger jeg gerne vil læse :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gudskelov for det store udvalg :D

   - Anne

   Slet
 2. Jeg ELSKER Shopaholic-serien og jeg GLÆDER mig til den nye kommer til efteråret :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Også jeg! Jo flere, jo bedre ;)

   - Anne

   Slet
 3. "Hvor lagde jeg babyen" er bare sådan en sjov bog, hvad enten man har børn eller ej :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, den er rigtig, rigtig god!

   - Anne

   Slet
 4. Har ikke læst bøgerne men havde blogmøde i København med Julia i foråret på MS Bloggen:) Hun er såååå cool og jeg lærte rigtig meget:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du sagtens bilde mig ind, er sikker på hun er en ganske klog dame :)

   - Anne

   Slet
 5. Den første Shopaholic var jeg ikke så vild med, men efterhånden som jeg kom igennem de efterfølgende bind, bliver hovedpersonen mere og mere "rund" og interessant.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skulle også lige varme lidt op, men hendes infantile charme vandt ind tilsidst :)

   - Anne

   Slet
 6. supergode bøger:-) Og det er da vist tid til at jeg måske genlæser dem....det er en del år siden, jeg har været i gang med Sophie Kinsella og Lahme bogen:-)

  SvarSlet
 7. Nej hvor er uglerne bare fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - elsker også bare det par <3

   - Anne

   Slet