søndag den 1. juni 2014

På rundtur i Kridttiden, Afrika & Grønland.

Det er altså altid svært, at begrænse billedstormen, når man har været en tur i Zoologisk Have. Men jeg får heldigvis rig mulighed for, at vise alle dyrene frem en anden gang, og oplevelser, fra samtlige andre af landets dyreparker. 
For igår var jeg så heldig, at blive foræret en fornyelse af mit Zoo-kort (Og fik det faktisk helt dårlig over, at skulle smide tigerbaby-kortet ud, indtil gavegiveren pædagogisk forklarede mig, at det nye kort jo blot var babytigeren, der var blevet ældre - det hjalp.) 
Generelt var det en skøn dag. Og i anledningen af Kristi Himmelfarts, var der masser af arrangementer; dinosaur-udstillingen var tilbage (ink. quiz) og såfremt man havde trang, kunne man endda støbe sin egen dino-tand. Jeg sprang dog over sidstnævnte - jeg står ikke lige umiddelbart og mangler en. 
Tilgengæld var pingvin-fodring, en tur i grotten fra "Tvillingerne og Julemanden", beundring af den nye legeplads og madpakke-hyggeri, med udsigt over Savannen, på dagens program.

Jeg glæder mig allerede, til næste besøg!

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at have været en dejlig dag. Det er da ikke så ringe med sådan et årskort, selv om tigeren er blevet voksen :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er det nemlig ikke - men savner nu lidt babytigeren B-)

   - Anne

   Slet
 3. Ih, har de dinosaurerne igen?? Så må vi altså bare snart derop igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har de nemlig, denne gang med en masse skilte og quiz, så man kommer rigtig på forhistorisk-rundtur tur :D

   - Anne

   Slet
 4. Hvor ser det bare ud til at have været en dejlig dag :) Jeg bliver ved med at plage min kæreste om en tur i zoo, det er simpelthen så hyggeligt, og det kunne være rigtig skønt at gøre sammen en dag, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig, det er helt sikkert min favoritbeskæftigelse til hyggedates :D Synes det er så uformelt og sjovt, og der er altid så meget at snakke om, når man går parken rundt.

   - Anne

   Slet