torsdag den 26. juni 2014

Om lidt for gode gaver..
Kender I ikke det? 

Hvor man har fundet noget, man selv synes, er SÅ sejt. Men at man faktisk har købt det, til en anden? Sidste mandag, fejrede jeg en cand.merc. som, jeg synes fortjente at få sin favorit Disney-figur i speciale-gave. Men da jeg lige havde købt den, kunne jeg ikke liiige nære mig, for at "prøve"-opsætte den herhjemme. Bare for at se, om den nu var så fin, som jeg troede. Og det var den. Næsten for fin.
Tog mig dog sammen, pakkede den ind, og afleverede den til rette modtager. Som blev rigtig glad. Mens jeg over desserten forsikrede, at hvis - hvis nu! - vedkommende ikke kunne lide den, var det helt okay. Jeg skulle nok, finde et sted til den.. Hvis, det nu var.

12 kommentarer:

 1. Ej hvor er den fed! Kan godt forstå du næsten ikke kunne skille dig af med den. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var en hård omgang at overbevise mig selv ;-)

   - Anne

   Slet
 2. Haha, det kender jeg godt. Jeg har en stak pashmina- og cashmeretørklæder, som jeg har købt herude i Nepal som gaver....men jeg har ikke rigtig fået givet dem til nogen, da de pynter alt for godt på min skabshylde;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre, jeg ikke er den eneste :p Tsk tsk.

   - Anne

   Slet
 3. Haha, det kender jeg SÅ godt. Det er svært. Men stærkt at du gjorde det alligevel!

  Og så så jeg jo lige, at vi var havnet ude i jeres Blogroll. Hvor er jeg (VI) bare mega glade for det. Tusind mange tak. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Debbie, jeg må være en af de stærke typer B-)
   Og velbekomme, det er en fornøjelse at læse med :D

   - Anne

   Slet
 4. Ej hvor er han fin! Hvor fandt du ham henne? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er han :-) - de er lidt svære at opdrive, men har faldet over dem på brugtsider på nettet - ham her dukkede dog op i en antik-forhandler.

   - Anne

   Slet
 5. Ved virkelig ikke hvorfor jeg først rigtigt finder herind nu. Det er en fejl. Du som altid lægger så søde kommentarer hos mig. Men nu er jeg her, bedre sent end aldrig, ik? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jo bestemt - velkommen til (;

   - Kit & Anne

   Slet
 6. Og nu går det først op for mig, at I er to. Doh! ;)

  SvarSlet