torsdag den 29. maj 2014

Læseglæde.

Her lidt billeder fra i forgårs, hvor mig og Kit var på besøg hos de gamle. Tiden gik med at hygge, drikke kaffe, spise lækre sommermad og holde skrive-hygge, med de gamle romanudkast vi har liggende. 
Det er længe siden, de har været fremme grundet BA-skrivning, Kit's skole og vores begges arbejde, så det var så sjovt og hyggeligt at finde dem frem. Planen er bestemt at genoptage succesen med skriveværksted, når skolen er forbi. For at skrive er og forbliver noget af de bedste vi ved - og at læse, for den sags skyld. Som far sagde: "Jeg gik ovenpå og tænkte: "Hvorfor er der så stille? Hvor er de gået hen? Hvorfor er der ikke høj musik? Og så sidder I bare der, lige så søde med hver sin kaffekop og læser".
Selv havde han lige hørt lydbog, og stakken af mors havebøger var også vokset stødt, bare siden vi var på besøg, så sent som i sidste uge. Æblet falder ikke langt fra stammen.

8 kommentarer:

 1. Der er heller ikke noget bedre end at fordybe sig i en god bog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun give dig ret!

   - Anne

   Slet
 2. Åh hvor fint. Jeg har så mange romanudkast liggende også. Man burde fordybe sig i dem engang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør det Rikke! Jeg glæder mig allerede til, at finde din bog på hylderne ;-)

   - Anne

   Slet
 3. Det lyder bare som en skøn dag. Jeg har så svært ved at samle mig om en bog, men elsker dog at læse og har en lang liste over bøger, jeg bliver nødt til at få i hænderne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare så hyggeligt, du må I gang hvis du får lidt tid i ferien.

   - Anne

   Slet
 4. Åh, hvor lyder det dejligt.Jeg har også læst vildt meget siden jeg var barn. Og det er nok den ting, jeg savner mest, nu hvor jeg har små børn....bare at sidde en hel weekend i sofaen med en god bog;-) Men den tid kommer jo igen, og jeg handler stadig MANGE bøger, så når der igen bliver ordenligt tid, har jeg et kæmpelager;-) kh. Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må skaffe dig et helt bibliotek til pensionistdagene! :D Det er så afslappende at fordybe sig i et eller andet univers.

   - Anne

   Slet