fredag den 9. maj 2014

Gøglerliv, et frossent helved og nøgne børn i sneen.
"Helved fryser over, den dag jeg vælger, at bo kedeligt", siger vores mor altid. Og æblet falder ikke langt fra stammen. Meeen når man har en masse mærkeligt boliggøgl i forvejen, så prøver jeg at sige: "Bliv nu voksen, køb nu det sikre valg". I ved, bare ind i mellem.
Så husker jeg dog altid mig selv på det med helved og isen, hvergang jeg overvejer, om et eller andet køb nu ér for meget, eller for farverigt eller for fjollet - og memorere mors mantra.
Og så kommer man hjem med ting, som denne Petitcollin Snekugle, jeg længe har ville have. Elsker hele serien (elsker især det faktum at tema-navnene fx er "nudistlejren" grundet de tøj-løse dukker på baggrundsbilledet). Og med 25% på legetøj i Salling, røg den med hjem.
Den har fået selskab af R.C hjorten og Ole Lukøje, samt lidt Flora og min elskede Pistol-krukke. 

8 kommentarer:

 1. Jeg elsker den slags og kan også finde på at købe en sød og sjov ting med hjem. Salling har vi desværre ikke her, men det er gerne på loppemarkeder, jeg finder små finurligheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Loppemarkeder er også noget bedre til formålet, end Salling ;-) Det er så hyggeligt, at gå på rov efter noget sjovt og anderledes.

   - Anne

   Slet
 2. Hvor er det en fin snekugle - og ting på bud, det kan vi altid bruge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, det er ikke dumt med rabat - og tak, synes også den er så sød!

   - Anne

   Slet
 3. Jeg vil give jeres mor fuldstændig ret.
  Her er der også farver på tingene, og det er også efterhånden blevet lidt en blandt landhandel af alt muligt forskelligt, men jeg ville også dø, hvis jeg skulle leve i et hjem hentet ud af Sinderups udstillinger eller fra Ilva :-) Det er netop de små "skæve" ting og møbler, der gør et hjem personligt og til et sted, hvor man fornemmer varme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, at ens hjem ligner Ilva (eller værre endnu: Idémøbler) kataloget, ville være min ultimative frygt. Personlighed, sjove ting, arvestykker og mærkelige fund er uundværligt for indretning.

   - Anne

   Slet
 4. Hurra for jeres mor, hun har den rette indstilling og har åbenbart givet den videre til jer, for i bor bestemt ikke kedeligt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Vi er bestemt skadet af den sociale arv ;-)

   - Anne

   Slet