torsdag den 8. maj 2014

Anbefalinger


Ind i mellem 'rydder jeg op' på vores liste af blogs, som vi følger. De sidste par gange, har det resulteret i at listen er skrumpet. Mange er stoppe med at blogge. Det er selvfølgelig helt fair, men  det gør, at vi savner lidt nyt blod til vores nu knap så omfangsrige liste. 
Så kom endelig med alle de anbefalinger du har - skal jo have noget at overspringshandle med, når læseferien begynder om lidt.

Savner du anbefalinger, har vi et par stykker liggende i arkivet - du kan se dem ved at klikke her.

4 kommentarer:

 1. Rigtig god ide!! Og rigtig nok mange blogge er lukkede. Tror virkelig at IG har overtaget meget. Lidt ærgeligt for det er altså ikke det samme. Tager lidt et kig i jeres list. De fleste i min er stadig aktive. Måske jeg også skal rydde lidt op. KNUS

  SvarSlet
 2. Jeg ved i kigger med med en anbefaling husker jeg ikke om jeg har fået..
  Se mig, Se mig, Se mig... <3

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Ja, jeg tror også at Instagram gør, at folk "glemmer" lidt at blogge. Jeg følger mest sådan nogle "krea-blogs" især på strik, og jeg ved ikke hvor meget interesse, at det har. Der er dog een, som jeg tror kunne være noget for jer: Astrids fine blog, http://www.rocknrollhausfrau.dk - hun har f.eks. strikket de mest fantastiske Harry Potter vanter;-) kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.dk)

  SvarSlet
 4. Fik lige fundet mig nogle nye fine blogs - tak :) Har også en blog love del på min blog, og elsker at finde nye!
  Kh www.blondinemor.dk

  SvarSlet