mandag den 14. april 2014

Når jeg bliver gammel.. så skal jeg sgu ha' et drivhus.
Igår var jeg på søndagsbesøg hos vores søde, havetossede forældre. Egentlig havde jeg bare planlagt at stikke forbi til kaffetid, men da rygtet lød at de skulle på PlanteSkole, udnyttede jeg muligheden for at komme med. 
Jeg er nemlig lidt skabs-have/drivhus/kolonihave fan. Men end ikke en altankasse, rummer min ellers så skønne lejlighed. Så krydderurter og tomatplanter i vindueskarmen, er hvad jeg må tage til takke med for nu - til jeg bliver "rigtig voksen", I ved. 

Men hold da helt sommerferie, hvor kan man hurtigt blive misundelig, når man står overfor et væld af velduftende citrusplanter, smukke blomster, urtehave-lækkerier og fine kirsebærtræer, på sådan en PlanteSkole. Og når man så kommer hjem, til mor's smukke drivhusgemakker, bliver man yderligere misundelig. Især på hendes nye, flotte teaktræ's hylder, som skal fyldes med fine krukker. 
Og værre blev det, da jeg satte mig med en kop kaffe, for at Claus Dalby's drivhusbog igennem, som mindstebarnet og jeg forærede mor til jul. Det er helt vildt, så mange fine, spøjse, smukke og fede drivhuse og haver bogen gemmer på - ligefra minimale, hippiskur-agtige af slagsen, til overdådige orangeriger. 

Tsktsk. Pensionist/Wannabe-Bonderøven/TV2Fri-havemennesket kom godt nok op til overfladen. For det ér altså røvhyggeligt med havesnak - that's right I said it. 
 Nå. Må sgu satse på, jeg engang får en have. Om en 10 års penge eller noget. Og indtil da, kan jeg jo heldigvis nyde de gamles lækre omgivelser.

6 kommentarer:

 1. Kom lige forbi og døde lidt af grin over sidste indlæg, og nu sidder jeg så og måber over den fantastiske lysekrone, som din mor har hængende i sit drivhus - for det er da din mors drivhus og lysekrone ikk'? - totalt sejt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er lige det det er - det ser bare så godt ud :D

   - Anne

   Slet
 2. Det vil jeg også! Altså have et drivhus. Engang. Når tiden går lidt langsommere... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg satser også på pensionistalderen ;-)

   - Anne

   Slet
 3. Halløjsa..

  Vi er faktisk netop igang med at finde noget andet at bo i fordi jeg også vil ha noget have..
  Det behøver ikke være ret meget.. Bare lidt.. Mine fingre higer efter at rode i noget rigtig jord..
  Det er blevet for lidt med krukker og altan kasser.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, det er bare helt vildt hyggeligt med have og drivhus.

   - Anne

   Slet