onsdag den 26. marts 2014

Afslapningshygge på høj niveau.

Det blev til en kop kaffe i drivhuset igår, da vi var på besøg hos de gamle. Og hurra for det, for sikke et gråvejr Aalborg præstere pt. Mon der er en lommetyv derude, der fylder år idag?

Udover solskin og kaffehygge i de fine Dalby-gemakker, tog vi og mor et smut i en relativt nyopstået genbrugsshop, ude hvor de bor. Kit (forudseende som hun er), hævede penge inden vi tog afsted. Modsat mig, der "sikkert ikke skulle have noget", "og altså var afsted igår", og prøver at sige til sig selv, at "det jo ér sidst på måneden". Tssh. Somom. Endte selvfølgelig med at låne af hende. For man kan altså ikke, gå tomhændet fra sådan et sted. Fik den fineste stak sager, til sølle 30 kroner.
Efter vi havde været på genbrugsjagt, vendte vi hjem til en skøn menu - far fremtryllede nemlig lækre, lækre pariserbøffer, Kit havde lavet spiselige værtindegaver og mor havde hjemmebag op i ærmet, som matchede perfekt til de efterfølgende timers snak og hygge. Familiehyggeri er ikke det værste, man har.

10 kommentarer:

 1. Sikke gode bøger du har fundet! Specielt bogen om Oliver Twist er jeg lidt misundelig på, den historie har en særlig betydning for mig :-) Lyder som en helt fantastisk hyggelig familie dag.

  // Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk kun læst et udsnit af Oliver Twist, så tænkte jeg hellere må komme igang. Det var en super dejlig dag (:

   - Anne

   Slet
 2. Eej, hvor hyggeligt :) Og ÅH! Pariserbøffer <3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Pariserbøffer er det bedste!

   - Anne

   Slet
 3. Der er bare intet som en god genbrugsjagt, der ender i gode kup! :)
  Og hey - thumps up for at i udlever værtindegaver - selv til jeres forældre. Man kunne kun ønske, at flere praktiserede de gamle høfligheder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det bedste!
   Vi er mega værtindegave-fans i vores familie, det er bare så hyggeligt at have noget med - generelt er vi vist gavetossede.

   - Anne

   Slet
 4. Familiehygge er virkelig ikke det værste man kan bruge sin tid på - det lyder som en fantastisk hyggelig dag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig skønt, familiehygge går aldrig af mode.

   - Anne

   Slet
 5. Tillykke med de fine genbrugsfund - det lyder som den dejligste dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også godt tilfreds! Dagen var lige som den skulle være.

   - Anne

   Slet