lørdag den 8. februar 2014

Lokkemad..Havde egentlig besluttet, at efter købet af Iselin, skulle der altså spares lidt. Med et par cafeture i hatten og fire fødselsdage i en måned, var det jo en meget fornuftig tanke - ikke sandt? Lige indtil, at min favorit loppebiks erklærede ophørsudsalg over facebook. 
For så blev jeg jo nødt til at tage derind, ikke? Og kigge lidt, ikke? Og købe det her spejl - det kan I godt se, ikke? Det var aaaalt for fint, til at lade stå.
Var også milsekunder fra at inkluderer Empire i min royale stelsamling. Øj, det lokkede, især pga. prisen. Det burde faktisk, være ulovligt at sætte opsatsen til salg for 250 kroner. Den slags er jo til, at få stelstress af - men denne gang sagde pungen heldigvis stop, før panikken kunne nå at brede sig.

Og hey, jeg fik et meget fint spejl med hjem - og det er bestemt ikke at kimse ad.

10 kommentarer:

 1. Her sidder jeg og bliver en anelse misundelig. Man må gerne købe lidt ekstra, når det er noget funktionelt man køber! Man kan jo bruge et spejl, det er ikke bare pynt. Sådan plejer jeg gerne at overbevise mig selv om, at det er i orden at købe lidt ekstra :P

  Synes dog ikke det var særligt pænt af din pengepung, sådan at stoppe dig, når du nu gerne ville have en opsats med hjem også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - det var da en perfekt undskyldning! Den må i brug fremover - funktionalitets-argumentet er ikke dårligt, det lyder jo somom det er en mangelvarer så :p
   Og nej, det var ikke særlig pænt af den - den er sgu så pisse fornuftig.

   - Anne

   Slet
 2. Jeg har faktisk Empire tekanden for at det ikke skal väre lögn :) Og udsigt til at arve resten af stellet, men det maa nu gerne vente lidt endnu! Virkelig fint spejl du fik hapset :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, den er så fin :D Og det er aldrig værst at have udsigt til et stel, om så det først er om lang tid forhåbentlig!
   Og tak, jeg er også ganske godt tilfreds med købet (;

   - Anne

   Slet
 3. Top lækkert spejl - jeg har kigget på et meget lignende, men det var dyrt og jeg lod det stå - lige nu fortryder jeg!! :) Håber du har haft en skøn weekend søde Anne - i morgen tidlig kan du lege - lille spejl på væggen der.. ;) kh mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mille, jeg fik mit på halv pris, pga. ophørs udslaget, så jeg var uhyr heldig :D Du må hoppe på et næste gang, der dukker et op på din vej!
   Min weekend har været aldeles dejlig, håber også I alle tre har haft en skøn en af slagsen.


   - Anne

   Slet
 4. Fint fint fint spejl! Hvor er der udsalg? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak tak :D I Den Blå Kommode https://www.facebook.com/pages/Den-blå-kommode/183542345149969

   - Anne

   Slet
 5. Sådan. Mådehold, det må jeg sige ;-)

  SvarSlet