tirsdag den 17. december 2013

Godmorgen.Jeg bliver aldrig et morgenmenneske. Hver eneste gang jeg skal tidligt op, føler jeg mig syg, træt og helt fortabt. Skal piske mig selv ud af sengen hver eneste gang. Det er altså ikke særlig fantastisk, men tror bare ikke rigtig det bliver anderledes. Selv i de perioder hvor jeg har skulle op klokken 05.30 i flere måneder i træk, har hver dag været en lang kamp. 
Heldigvis har jeg en meget kort skoledag foran mig. Derefter skal jeg have klaret de sidste julegaver, så jeg er klar til juleferien. Noget som jeg virkelig glæder mig til. Det er bare lidt mere julet at være sammen med forældre og søstre i barndomshjemmet end at være her. Selvom det også er ret skønt. 

6 kommentarer:

 1. Godmorgen!
  Jeg håber at din skoledag kommer til at flyve afsted!
  God tirsdag!
  Edith.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Edith! Det gik heldigvis herre hurtigt (:
   Håber også du får en god dag!

   - Kit

   Slet
 2. Jeg håber, du får en skøn dag, til trods for tidlige morgener (æv). Jeg er normalt selv A-menneske men i disse mørke decemberdage kan jeg simpelthen ikke rigtig komme op. Sover over mig gang på gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Rikke!
   Det går heldigvis over så snart det ikke er morgen længere (;
   Det med at sove over ekstra tit i december kender jeg kun alt for godt. Godt det snart vender!
   Håber du får en god dag (:

   - Kit

   Slet
 3. For mig er det uden tvivl også det værste ved at være blevrt med mor... de tidlige morgener. Dem bliver jeg aldrig helt gode venner med :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror Jeg ville have det på samme måde, hvis det var mig. Det er altså bare ikke sjovt med de tidligste morgener!

   - Kit

   Slet