torsdag den 7. november 2013

Endnu en måge er landet.
Som en belønning for at have klaret Modul 11, erhvervede jeg mig selv endnu en Mågetallerken til samlingen. Som altid, var der et hav af lækre sager der fristede i Kinnerup Antik, og især et enormt Blå Blomst fad, jeg ikke før har set, måtte godt have kommet med mig hjem - hvis jeg da lige havde haft 900 kr., jeg ikke vidste hvor, jeg skulle gøre af. Måge-skønheder var der også nok af, så jeg vender frygtet tilbage - der er altid så meget at se på, ønske sig og og drømme om.

8 kommentarer:

 1. Det er en fin måde at samle stel på. Når du så en dag kan dække op til 48 kan du virkelig gøre det med stolthed fordi stellet repræsenterer alle dine mange sejre.

  Og å altså som sådan en butik kan lokke. Nogen gange har man bare lyst til at glemme hvad der ret faktisk står (eller retter ikke står) på kontoen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja, det er altid godt med en gulerod, når man har gennemført noget - og porcelæn er en af de bedste slags.
   Og du har helt ret, jeg kunne snildt bruge det dobbelte af hvad der står til rådighed (;

   - Anne

   Slet
 2. Det er vigtigt med belønninger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis - et skulderklap i form af mågestel er ros jeg kan forstå :D

   - Anne

   Slet
 3. Ja den butik er da fantastisk, jeg elsker også at snuse derinde. De er dyre, men så har de også rigtig meget godt.

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nogle af tingene er lidt i den dyrere ende, hvertfald hvis man sammenligner den med en genbrugsbutik, men ligenetop deres Mågestel er bestemt ganske rimeligt i prisen :D

   - Anne

   Slet
 4. Lækkert med lidt forkælelse! Og mågestellet er så fint. Jeg har selv en lille samling på min mors loft, der kommer ned når kæresten og jeg engang får en større lejlighed. Det er gået i arv fra mormor til min mor og nu til mig. Jeg er især spændt på om der er et helt stel til 12 eller om jeg også skal på jagt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg havde ikke kunne vente, jeg bruger mit hver dag :D Heldigvis er der tons af det i brugtmarkedet, hvis du skulle mangle lidt.

   - Anne

   Slet