onsdag den 16. oktober 2013

Nye kæledyr - af den bedste slags.

Jeg elsker kongelige figurer. Synes de er så fine - især fordi, de kan både været smukke og elegante, men også rå og seje, alt efter hvad man kombinere dem med.

En af de serier, jeg er helt forelsket i er dyrekæreste-parrene. Jeg har længe sukket efter især sneugle-parret, som jeg synes er noget så bedårende. Jeg er bestemt ikke tilhænger af den der "ugler-er-moderne-og-skal-derfor-på-halskæder-puder-og-badeforhæng"-trend, tværtimod er det vist min indre Harry-Potternørd, der skinner igennem her.
Men da serien er udgået, er de ikke helt nemme at få fat i - men på dba.dk, kan man jo være heldig. Og det var jeg. Så med posten fløj der i sidste uge, det sødeste kærestepar ind og bosatte sig. 

Må jeg præsentere Hedvig og Herman:10 kommentarer:

 1. Nuirj, hvor er de bare helt enormt fine! DBA er altså også et meget nyttigt sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget nyttigt ja :D Og tak, er også selv så vild med dem!

   - Anne

   Slet
 2. Det er sjovt - ugler og ulve har altid været mit yndlingsdyr, og lige i starten var jeg ret begejstret over alle ugle-tingene, men det tog meget hurtigt overhånd! Nu forærer folk mig ugler i tide og utide - den ene mere grim end den anden, 'men det er jo en UGLE, Tine!' Dine ugler er helt fantastisk nuttede, og jeg kan godt forstå du er glad for dem. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha :D Tak skal du have, lyder ikke særlig fornøjeligt med overbelæsning af uglesager, det er altså nogle gange dejligst, selv at få lov at vælge sine ting. Det er jo ikke lige i alle sammenhænge at noget specifikt er ens favoritmotiv :D

   - Anne

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, er også godt tilfreds med min hjemme-Zoo :D

   - Anne

   Slet
 4. Hvor er de søde. Super godt køb :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, er også bare glad for dem :D

   - Anne

   Slet
 5. Nej, hvor er jeg bare blevet fuldstændig forelsket i dem! Må jeg være så fræk at spørge, hvad du har givet for dem? :o)

  Kærligst, Mie // madmedmie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mie - det kan du tro du må, jeg kan godt forstå du også er faldet for dem (:
   Jeg fik mig forhandlet ned i 210 kr, ink. porto, hvilket må siges at være en favorabel pris. Men hvad de reelt er værd, er jo svært at sige, når varen er udgået - sammenligner man dem med den farvede udgave på Royal Copenhagens hjemmeside, kan jeg jo kun være tilfreds (http://www.royalcopenhagen.com/da/butik/details/30/tilbud/138/specials/1144/figurine---pair-of-owls-9-cm)

   - Anne

   Slet