tirsdag den 17. september 2013

Skønne Hamburg - Beerwalk.

Erdinger. 
Lüb3er. 


Altserwasser. 
Astra. 
Holsten. 

På vores sommerferie i KBH, holdt vi ølsmagning med hele familien - og da det var en ubetinget succes, genoptog vi skikken på vores Hamburg-tur. 
Tyskland er jo som bekendt også et øl-land, så vi besluttede at smage alle de forskellige, lokale øl fra fad, som vi nu kunne opstøve. Tror faktisk, at den eneste, vi ikke fik fanget med kameraet var en Paulaner, som vi også synes var helt og aldeles ok. Der var hovedsageligt overtal af lyse pilsnerøl - er man til den mørke slags, skulle man have fat i en flaske.
Generelt var det rigtig hyggeligt at prøve alle de mange varianter, og ikke mindst se, hvad der var populært blandt de lokale. For modsat i Danmark, bliver alle øl serveret i øllenes specifikke glas, og man kan dermed spotte nabobordets fortrukne valg. Ret hyggeligt egentligt. 

Har I en favorit øl? 

2 kommentarer:

 1. Hvis vi snakker tysk öl, er jeg helt klart mest til Berliner Kindl, Berliner Pilsner og Flensburger. Og i övrigt stor fan af det öl koncept, de körer hernede: Jeg mener, du köber bare en öl i kiosken og de er saa venlige at spörge, om de ikke skal aabne den for dig. Ööh jov tak! High five for gade drikkeri ;)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor fedt - den service faldt vi ikke over, da vi var på bar i stedet, men det er da ikke ringe med en gratis opknapning! Og tak for tips, hvis vi ender til Julemarked i Flensburg, kunne det være, vi skulle prøve en af de nævnte øl :D

   - Anne

   Slet