torsdag den 26. september 2013

Lotus-lækkerier.


Argh! Endnu et bidrag, til den evigt herskende stel-stress! Skál altså ikke samle på flere stel. Det har jeg jo aftalt med mig selv. Men ork, hvor er de dog fine, alle de nye Lotus-ting!
Synes I ikke?

Der er generelt så meget lækkert for tiden, jeg gerne vil have - både indretningsgøgl i blade, fine gamle sager på dba.dk, lækre stel og ikke mindst alt, hvad Salling's Rivegilde bugner af.
Og samtidig burde jeg virkelig investere i de fornuftige ting, jeg i virkeligheden mangler. Som en ny cykelkurv, frem for den jeg har, med en gigantisk revne i. Eller en støvsuger, som ikke er tapet sammen ved slangen, og ustandseligt ryger af. Eller en regnjakke, der rent faktisk kan holde vand ude. Men det ved jeg jo godt, ikke kommer til at ske. Så hellere en ny, smuk måge-tallerken.

Hvis I skal have fingrene i noget af de overstående lækkerier, kan udvalget beundres her!

10 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle skønne ting!
  Jeg kender godt det med, at det bugner med flotte ting, som man sagtens kunne se i ens hjem! Der er SÅ mange stel, som jeg gerne vil have, men vi har ikke plads til det, og hvornår skal vi få det brugt :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan heller ikke få nok af stel - men får stress af, hvis ikke de passer sammen. Så selvom jeg gerne vil have en masse, så går det ikke at det er for forskelligt - det bliver noget værre rod. Så forsøger at holde mig til de kongelige stel, de kan jo mixes og matches på kryds og tværs :D Pladsmangel er dog intet problem, stel skál der bare være plads til - så må noget andet ryge ud!

   - ANne

   Slet
 2. Svar
  1. Ja, den er bare rigtig sød (:

   - Anne

   Slet
 3. Aahh det kender jeg bare alt for godt. Man föler bare, man har gjort en bedre investering, naar man kommer hjem med poserne fulde af rare sager, i stedet for skuresvampe, lange underbukser og shampoo. Somme tider sucks det virkelig at väre voksen! :)

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, lige præcis! Fornuftige køb føles bare ikke lige så god en investering, som noget sjovt, lækkert eller fedt - ligemeget hvor meget man mangler det.

   - Anne

   Slet
 4. Hvor er det fint! Er vild med skåle og kanden.. det hele faktisk! :)
  http://www.cecilie-bruun.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også at alle delene, er rigtig fine!

   - Anne

   Slet
 5. Man kan købe cykelkurve i Harald Nyborg til under 40 kr.! Altså med mindre det skal være sådan en fancy én ;) I mine 9 Barcelona-måneder levede vi forresten også med en tapet støvsuger - du er ikke alene! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tip! Støver jeg ikke en op i Genbrug, må jeg fluks i Harald Nyborg - den skal bestemt ikke være fancy (kan sådan en overhovedet være det egentlig?) :D

   - Anne

   Slet