mandag den 24. juni 2013

Vi elsker vort land..

Igår fejrede jeg Sct. Hans, sammen med noget der mindede om halvdelen af byens befolkning i Aalborg Zoo via (uendelig lang) båltale, hekseafbrændning på Savannen og Midsommersangen, efterfulgt af et smut på Klostertorvet, til en kop aftenskaffe. 
Egentlig en ret så hyggelig tradition, det der Sct. Hans. Altså, det er ikke som sådan, en tradition, vi slavisk har fulgt i vores barndomshjem, men vi børn cyklede ofte derhen når bålet skulle tændes. Der var bare noget over stemningen, bållugten (og ikke mindst de gratis skumfiduser, som FDF'erne hev mange point hjem på at uddele, til byens børn) - men heldigvis, er magien ikke helt forsvundet, selvom man er blevet stor. 
Var du også til bål?

Ps. Nå ja, og glædelig midsommer iøvrigt.

6 kommentarer:

 1. Er det okay, jeg er en smule bitter? Jeg er ellevild med Sankt Hans hygge og stemning, men i stedet var jeg buret inde med eksamensnoter og kedelige fagbøger. Suk.

  Din aften ser tilgengæld ud til at have været rigtig fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv, det lyder altså kedeligt - stakkels dig. Fra i overmorgen er det min tur, jeg glæder mig ikke! Eksamen sucks.

   - Anne

   Slet
 2. Skønne stemningsbilleder :) Her fejres også Sankt Hans. Vi spiser lidt god mad og smutter så over og ser bål bagefter. Det er nu hyggeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig hyggeligt - god mad og bål er altså altid et hit (:

   - Anne

   Slet
 3. Jeg var overhovedet ikke til baal og det kann man faktisk godt sidde og blive lidt smaamuggen over, naar man saadan ser fine St. Hans billeder spredt du over hele internettet... Öv naa. Men der ser dälme hyggeligt du! :)

  /Cindi

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor ærgeligt - jeg kan godt forstå du er lidt småmisundelig - sådan en gang bål er altså noget af det hyggeligste (: Du må afsted næste år!

   - Anne

   Slet