torsdag den 11. april 2013

Lidt om forståelse, og mangel på samme.Ting jeg absolut ikke forstår:


 • Overstående billede! Jeg ved ikke, om Tv3 søger deltagere til en ny omgang "Daredevil" - men i såfald, bør hende der karseklipningen på fotoet castes - hun er jo tydeligvis på alle måder frygtløs.
 • At jeg har sidste praktikdag i Skagen i morgen. Seriøst - efter tre måneders transportmarathon i bil/bus/tog, konstant indhalering af fiskestank og timevis af Skagbo-snak, er det så virkelig slut? Lover I det?
 • Sne! I april måned! Var sgu bange for min røv skulle fryse fast til cykelsædet i morges.
 • Folk der kalder deres børn Martin - hvorfor vælge det eneste navn i verden, der rimer på marsvin? Om jeg begriber det!
 • At der stadig forhandles og købes blå perlemorøjenskygge. 90'erne har ikke eksisteret forgæves.Ting jeg herre meget forstår:

 • Hvorfor folk vælger at putte deres oreos i cupcakes! Småkager/kiks er i min bog, den mest intetsigende spise - men sådan en oreocupcake med butterfrosting tilgengæld.. Det er absolut ikke at kimse ad.
 • At en hel uges Modulferie venter mig! Spækket med planer om kakaohygge, genbrugsjagt, vin-aften, kaffedates, afslapning og tøsemadklub.
 • Eragon på lydbog - er du gal, hvor er den god! Fantasy rocks. Og fortælleren er helt fantastisk. Har lettere grotesk afhængighedsforhold kørende til den cd pt. Og det er Kit's skyld, for det var hende der introducerede den, dog med advarsel.
 • Mors hjemmelavede chokoladeboller med på madpakken. Nice!
 • Hvis verden snart nedlægger veto mod "friske piger" med "ben i næsen", korthårsfrisure med "rappe reflekser" og matchende brillestel.
 • Danskvand/blackcurrant-sjusser i byen til 7 kroner - mere af det, tak.

10 kommentarer:

 1. Sådan en hund, har jeg haft <3 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan du også vinde Daredevil-programmet! Jeg var nær død af skræk, bare da min lillesøster sendte mig billedet(hvilket absolut også var hendes hensigt. Yaiks!)

   - Anne

   Slet
 2. HAHAHAHAHAHAHAHAHA og lidt mere HAHAHAHA! Jeg har læst hele teksten, men jeg kan ikke lade være med at scrolle tilbage til den der klump der sidder fast i et tøjstativ! DEN ER VILD! HUN ER VILD! DET ER VILDT!

  Og Oreo... Ak ja. I kagerne med dem og lad være med at sige "Drej. Slik. Dyp". Det er klamt. Færdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, men den er jo også simpelthen så grotesk - man kan nærmest ikke tro, at den er virkelig! Hun er jo så vild!
   Og du har så evigt ret, kaster nærmest op i min egen mund, når jeg hører Oreo's "slogan" på skærmen. Hold nu op! Man må ikke lege med maden, man må ikke slikke på maden - det er særdeles ækelt :o
   I kagerne med dem! :D

   - Anne

   Slet
 3. Nøj, sikke en stor hund (bjørn?)! Og til resten: hahaha - jeg skal da lave oreoscupcakes meget snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. En grisli-bjørn, må det være!
   Og god ide - de smager hvertfald fortræffeligt.

   - Anne

   Slet
 4. Det er da 100% den hund fra Fyrtøjer med øjne så store som rundetårn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da det, det er! En kendis-køter! Og den er vist fanget ude i sminken, inden en stor forestilling. Godt spottet :D

   - Anne

   Slet
 5. Du godeste! Jamen, jeg giver Alexia ret - den hund må være taget ud af Fyrtøjet! og tak for et dejligt nattegrin her klokken 1 med sødt sovende babypige i armene, der kun lige har overgivet sig til søvnen. Kan ikke lægge hende fra mig endnu - hun snorker for sødt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme - det lyder ellers hyggeligt med sådan en natteseance, håber du selv kan falde i søvn efter synet af kæmpehunden (;

   - Anne

   Slet