tirsdag den 19. februar 2013

HelleHelleHelle.

Kender I det, hvor man synes et voksent menneske kan være helt og aldeles bedårende - helt uden at have truffet vedkommende?
Sådan på den der "seee, en-sød-baby-ih-kig-små-nuttede-mokka-kopper-uh-en-mini-conversesko-wauw-en-lille-kattekilling (hvis man er til dyr)"-måde?

Sådan har jeg det med Helle Virkner. Øj, hvor er hun bare altid sød. Og charmerende. Og yndig. Og helt menneskelig - på samme tid.
Går slet ikke op i gamle danske film eller noget, men bliver altid overrasket over hvor sød hun er, når hun tilfældigvis dukker op på skærmen. Elsker hende især som den selvstændige Frk. Friis i Matador, den søde og flabede Fru Henriksen i Så det Støver, og den overbærende Fru Olsen i Huset på Christianshavn.

...(Det eneste jeg ikke begribe er, hun ikke slog til noget før, da Chresten tilbød sig. Com' on. Han er jo nærmest den eneste i den serie over 160 høj. Og så er han endda rødhåret oveni hatten<3)

11 kommentarer:

 1. Men hun slog da også til - mht. Chresten altså :) De bliver jo gift på et tidspunkt i serien :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaeh, det gør hun jo i andet sidste afsnit, men synes hun er lige lovlig længe om at få handlen i hus B-) Jeg havde hoppet på ham med det vuns!

   - Anne

   Slet
 2. Jeg har det sådan med Ghita Nørby. For filan, den dame er dejlig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå, hun er også svært sød, hende Githa - og ekstrem charmerende, særligt som ung (:

   - Anne

   Slet
 3. Sådan har jeg det med Bodil Jørgensen! Jeg har LIGE sagt det til min kæreste, jeg har lyst til at give hende et stort kram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor skægt - godt at høre, jeg ikke er den eneste, der får spontant lyst til at nive en dansk skueapillerinde i kinderne, så snart hun dukker op på tv.

   - Anne

   Slet
 4. Jamen hun er virkelig også bedårende :)

  SvarSlet
 5. Åh ja jeg eeeelsker hende også! Og ja det med Chresten tsk tsk at hun lader sig påvirke så meget af stridigheder imellem de to familier, men selvfølgelig vinder kærligheden til sidst, der kunne nutidens danske socialrealiistiske film lære lidt

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de to skulle altså bare ende med at få hinanden :D

   - Anne

   Slet
 6. Der kommer "store danskere" om Helle Virkner på DR2 i aften, et helt program om den fantastiske dame :-)

  SvarSlet