søndag den 24. februar 2013

Guilty pleasure no. 1

Indrømmet, jeg elsker - virkelig elsker! - billig, tyskeragtig, e-numre-fyldt, kunstig, blævrende, og på alle måder forfærdelig chokoladebudding. Gerne frisk fra spand med ske, og gerne skyldet ned med kaffe - idag den iskolde af slagsen. Yumyum!
Andre favoritter i guilty pleasure kategorien er bla. fritter med bearnaise, agurkesalat og sennep i overload på pålægsmadder, danonyoghurt-marathons og røget laks direkte fra pakken - hvad kan du ikke få nok af, af små-ækle fornøjelser?

6 kommentarer:

 1. Sådan noget billigt tyskernoget elsker jeg også ;)

  Ide til jer: Et indlæg med en lidt mere detaljeret præsentation af jer hver især, og så når I skriver indlæg, at man kan se navnet på den af jer, der skriver, i selve indlægget nederst - ved ikke om man kan det på selve bloggen, men når man læser med fra Bloglovin', så kan man i hvert fald ikke. Og der læser jeg altid fra.

  Hilsen den nysgerrige ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, sådan en præsentation ligefrem, er vist en smule for formelt til vores stil ;) Men tak for forslaget - og du må selvfølgelig endelig spørge, hvis der er noget specifikt du gerne vil vide! :D
   Man plejer desuden meget gerne at skulle kunne se vores navne, nede blandt kategorierne, også gennem bloglovin (:

   - Anne

   Slet
  2. Fandme tarveligt foto at smide op, en søndag aften, når man sidder hjemme, med en vågen baby og sovende daddy!
   man får jo lyst til alle de E-numre! selvom jeg nu mest er til vanilie budding "dessert" eller hvad nu de dersens tyskere kalder det! Hmpf :P ;-)

   Slet
  3. Tsktsk, sikke noget - du må sætte din trang på standby og indstille e-numre-jagten til i morgen så B-) Tyskerbudding er altså et hit!<3

   - Anne

   Slet
 2. Var en gang til danone, men det er godt nok længe siden. Kan anbefale dig at prøve hollandsk vlaa - det er også sådan ret buddingeagtigt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuh, lyder spændende - kan det opatøves herhjemme, hvis ja, hvor?

   - Anne

   Slet