søndag den 13. januar 2013

Weekend menu:


 Fyldte snackpebre m. oksekød, soltørrede tomater og mozrella, bønnesalat med broccoli, hvidkål, græskarkerner, valnødder, oliven, feta, gulerod, blåbær og olie/eddike/granatæble-sirup-dressing, samt squash/løg-tårn m. hytteost.

 Portionsanrettet æble-smuld'r-kage med kanel, nelliker og kardemomme.

Fredagens måltid stod ikke på røde bøffer denne gang, pga. januar fattigdom - men den var nu ikke spor værst alligevel. Tværtimod.
God mad og rødvin er nu engang noget af det bedste jeg ved.


6 kommentarer:

  1. Det lyder virkelig som en dejlig dessert! Uhmn - jeg elsker desserter med æbler og kanel!

    SvarSlet
    Svar
    1. Også jeg! Den kombination løber jeg aldrig træt i! :D

      - Anne

      Slet
  2. Er du gal, hvor ser det bare lækkert ud! Tror da lige jeg skal tilføjes som fast læser! :D
    Knus Amy

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak skal du have, det smagte også skønt - og fedt, dejligt du vil læse med :D

      - Anne

      Slet
  3. Jeg er så tæt på at inviterer mig selv til middag hos jer, hver gang I opdaterer med mad billeder :) Synes altid at det ser så lækkert ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, tusind tak! Du svinger bare forbi - så laver jeg bare til tre næste gang (;

      - Anne

      Slet