lørdag den 26. januar 2013

Forkælelsen fortsætter..

Det er saftsusemig svært, at føle sig overset, sådan rent gavemæssigt, i denne familie.  
Og hvis man gør, er der ikke meget som man ikke kan plage sig til. Så det gjorde jeg så. 
Eller jeg nævnte bare for min mor, at hvis hun var utilfreds med det gule håndklæde, som hun sad og strikkede, kunne hun da bare sætte en pink strop i, og så ville jeg med glæde overtage det. 



Og så var der jo også de lækre grydelappe, som hun allerede havde hæklet til mig. I de dejligste farver. Spraglede på en sart og underspillet måde. 




Glæder mig til, at få dem hængt op, så de kan forskønne mit køkken!

Hvad synes I? Er I ligeså vilde med hjemmelavede gaver, som vi er?

2 kommentarer:

  1. Jeg er vild med hjemmelavede gaver! Har selv delt en del hjemmestrikkede babytæpper ud til diverse veinder! Lille T har også været så heldig at modtage hele 2 hjemmestrikkede bluser, det er altså bare det skønneste...

    Jeg er vild med din mors hjemmestrikkede håndklæde, det vil jeg da også forsøge mig med, ved du tilfældigvis hvilken slags garn hun fortrækker til håndklæderne? De vil bestemt også klæde mit lille køkken...
    Hækle mestrer jeg på ingen måde, men jeg er vild med grydelapperne, specielt farverne er super skønne! Din heldig rad ;)

    - Maj :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor lækkert. Hjemmelavede gaver er bare yndlings!

      Jeg ved desværre ikke hvilken slags garn det er, men det er meget meget fint og blødt bomuld forstiller jeg mig. Elsker bare det gammeldags mønster, sammen med de fine og moderne farver.

      Ja, jeg er godt nok bare super forkælet og heldig!

      - Kit

      Slet