lørdag den 26. januar 2013

Byens bedste hotel.


Vi nupper sgu lige en sidste, hyggeaften hos vores forældre, inden vi drager hjem til vores gabende tomme SU-køleskabe derhjemme. Godt, der snart går penge ind, siger jeg bare. Er vi de eneste, der synes januarbugettet er ekstra stramt i år? Eller er måneden bare ekstra lang?
Herude er der dog imidlertid ingen chance for, at vi sulter. Endnu engang har vores far brilleret i køkkenet; her til aften med smørblød roastbeef, spicy yoghurtdressing og sprød salat - jøsses, hvor var det godt. Især fordi det var akompagnigieret af en virkelig skøn rødvin, og ikke mindst efterfulgt af en lækker gang is-dessert med hjemmekokkeret hindbærcolis. 
Dog er madorgiet ikke ovre, da der til det begyndende Melodi Gran Prix-program bliver ledsaget af en god gang wienerbrød, mors marcipanhorn og en lille sjat blandselv - man skulle jo nødig gå sulten i seng!
Ja, det er utroligt, så forkælet man kan blive - hverken gaveregnen eller luksus kost og logi, vil tage en ende, når vi kommer forbi. Så er det jo ekstra svært at vende hjem, særligt når selskabet jo også er godt (:

- Glædelig lørdag til dig!

8 kommentarer:

 1. Årh mums, altså. Har jeres forældre ikke lyst til at adoptere en stakkels studerende (mig)? ;) Jeg bliver nødt til at smøre mig en bolle med Nutella nu, mine tænder løber helt i vand af alle de lækkerier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt spørge ad, men nu har de jo to børn på SU, og en i gymnasie - så ved altså ikke om de er interesserede i flere B-)
   Godt, du har et nutellalager, til at tage toppen!

   - Anne

   Slet
 2. Det ser jo helt sindssygt lækkert ud! Det kunne jeg godt lige fråde nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også vanvittigt lækkert :D

   - Anne

   Slet
 3. Årh hvor ser det også bare lækkert ud det mad! Jeg elsker også at være hos mine forældre - så er det tilladt at være barn igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver jeg heller aldrig træt af, familie er og forbliver det bedste (:

   - Anne

   Slet
 4. Årh, det ser lækkert ud! Jeg må også snart hjem til mine forældre og forkæles:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare så godt - og det kan jeg godt forstå, du har planer om, det er altid en fornøjelse at besøge sine forældre :D

   - Anne

   Slet