onsdag den 9. januar 2013

Afro'en er tilbage på mode.


Til jul forærede mig & Babysnif vores kære mor denne her meget bedårende keramikstage fra Meyer & Lavigne. Den hedder Frede, og han noget så sød - især efter at Kit idag købte ham en paryk iform af mørkelilla primulablomster. 
Idag fylder vores far 52 år, så vi er igen på besøg. Pt. er Kit igang med at bage solbær-snitter, mindstebarnet dækker op til kaffebord og jeg har pakket pakkerne ind - tilbage er der kun at vente på, at mor vender hjem fra job, og så står den på fødselsdagshygge for fuld smadder.
God onsdag til jer alle sammen.

10 kommentarer:

 1. Ha ha ha... hvor er Frede fin med sin afro!

  Stort tillykke med jeres kære Mor! Og sikke hun bliver fejret med hygge, forkælelse og ikke mindst en bunke kærlighed - det er SÅ skønt at læse med på jeres blog, den varme og hengivenhed der findes til familien er så rar, håber at Tristan vil opleve det samme en dag :)

  Rigtig god dag til jer!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Maj, det er vi rigtig glade for at høre, at vores blog signalere (: Vi ér også helt tossede med vores familie, og kan også mærke på vores omgangskreds, at vi er dem er dem, der ses oftest med vores familie - men vi kan ikke lade være :D Er sikker på Tristan også er vældig tilfreds med sine forældre (;
   Og mange tak, det ser også ud til han er godt tilfreds med fejringen (;

   Og også rigtig god dag til dig!

   - Anne

   Slet
 2. Undskyld, tillykke til Jeres far ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
 3. Hvor er frede fin:) - vi har en gammel vase/ potteskjuler stående, tror måske det er en Bjørn vinblad i hvid og der er håret også grene- elsker den :) tillykke med jeres farmand ;) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Bjørn Wiinblad laver også så fine ting - synes afro-konceptet er så sjovt :D
   Og mange tak skal du have!

   - Anne

   Slet
 4. Ej hvor ser det godt ud! :) Har i lyst til at følges på Bloglovin? :) Kys

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er meget festlig :D
   Vi følger ikke blogs som en byttehandel, men hvis vi har lyst til at læse med (:

   - Anne

   Slet
 5. Fed fed Frede-potteskjuler. Har lige fundet en Esmaralda fra samme mærke, som er alt for cute. Og som nu er tilføjet ønskelisten! Tak for god inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, Esmaralda-versionen er også bare så fin! :D

   - Anne

   Slet