søndag den 30. december 2012

Syrligt tilbehør


I morgen medbringer jeg helstegt kylling, saltkartofler og broccolisalat som hovedret. Jeg tænkte, at retten godt kunne mangle lidt syrligt, så jeg har lavet en omgang rå-sylt der kan bruges som tilbehør. 
Det består af rød peber, æble og løg i tynde strimler, som jeg har vendt i en 'lage' bestående af granatæble sirup, eddike og forskellige krydderier - bla. chili og sort peber. 
Så skal det bare marinere til i morgen og så er det klar.

6 kommentarer:

  1. Hei, takk for den koselige kommentar inne hos meg;)) Et riktig godt nytt år! Klemmer fra Wilhelmine

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak - godt nytår til dig også (:

      - Kit

      Slet
  2. God idé med det syrlige indslag. Laver I sammenskudsgilde? Jeg står for desserten til i morgen, mens andre sørger for hhv. forret og hovedret, og det passer mig egentlig fint, selvom jeg nu elsker at lave hele menuer :-)

    Rigtig godt nytår!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det gør vi. Værtinden står for forret, jeg laver hovedret og Anne dessert - de gør vi hvert år, da vi alle gerne vil deltage i madlavningen. Jeg stod også gerne med det hele, men de vil de andre hvis også gerne (:
      Dessert lyder spændende - det vil jeg også gerne lave, da man virkerlig kan slå sig løs.

      Godt nytår til dig også!

      - Kit

      Slet
  3. Ej, hvor lyder det superlækkert - hav en god aften :-)

    SvarSlet