Syrligt tilbehør
I morgen medbringer jeg helstegt kylling, saltkartofler og broccolisalat som hovedret. Jeg tænkte, at retten godt kunne mangle lidt syrligt, så jeg har lavet en omgang rå-sylt der kan bruges som tilbehør.
Det består af rød peber, æble og løg i tynde strimler, som jeg har vendt i en 'lage' bestående af granatæble sirup, eddike og forskellige krydderier - bla. chili og sort peber.
Så skal det bare marinere til i morgen og så er det klar.
Hei, takk for den koselige kommentar inne hos meg;)) Et riktig godt nytt år! Klemmer fra Wilhelmine
SvarSletSelv tak - godt nytår til dig også (:
Slet- Kit
God idé med det syrlige indslag. Laver I sammenskudsgilde? Jeg står for desserten til i morgen, mens andre sørger for hhv. forret og hovedret, og det passer mig egentlig fint, selvom jeg nu elsker at lave hele menuer :-)
SvarSletRigtig godt nytår!
Ja, det gør vi. Værtinden står for forret, jeg laver hovedret og Anne dessert - de gør vi hvert år, da vi alle gerne vil deltage i madlavningen. Jeg stod også gerne med det hele, men de vil de andre hvis også gerne (:
SletDessert lyder spændende - det vil jeg også gerne lave, da man virkerlig kan slå sig løs.
Godt nytår til dig også!
- Kit
Ej, hvor lyder det superlækkert - hav en god aften :-)
SvarSletMange tak (:
SletGodt nytår til dig!
- Kit