tirsdag den 18. december 2012

Drømmerier

Nu hvor man har købt alle sine julegaver i november måned, så er det vel ganske legalt at købe sig et par nye biker-boots, ikke sandt?
Især når de er sat ned til sølle hundrede kroner. Glæder mig allerede til at bruge dem, både til cowboybukser og til fine, sorte blondekjoler. Elsker de er så rå og samtidig diskrete.

Generelt har jeg pt. lyst til at udskifte hele mit klædeskab. Kender I ikke det, hvor man vågner en dag og pludselig er alt blevet grimt, kedelig og forvasket natten over - og festkjolerne der kan dateres tilbage fra gymnasietiden mest af alt ligner nusset klæd-ud-tøj, end egentlig gå-i-byen tøj?
For mig sker det cirka en gang årligt, og så synes jeg tilgengæld også, at alt hvad jeg ejer er hæsligt.
Suk.
Glæder mig til januarudsalg, må håbe det byder på en masse lækre tilbud i korrekt størrelse, en pludselig sponsoreret formue (gerne på et par milioner) og en uges fri at opbygge ny gaderobe i. 
Hvis ikke det sker, må jeg satse på at ruinere mig selv - og ellers at bevare modet, når jeg må gå for lud og koldt vand - på den velklædte måde naturligvis.

4 kommentarer:

 1. Til 100, kunne jeg nok hellere ikke have ladet dem stå. De er da vildt lækre! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, og nej - det var et tilbud der var for svært at afslå (:

   - Anne

   Slet
 2. årh, hvor er de flotte! :o Dem kan jeg så godt forstå du ikke gik forbi.
  I øvrigt har jeg det på samme måde med ALT mit tøj i øjeblikket, hvilket i grunden er forholdvis problematisk i forbindelse med nytår.. (som jo desværre ligger før januarudsalg.. :( )


  www.badutspringeren.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, er også glad for, at de kom med hjem.
   Og godt at høre, jeg ikke er den eneste der er i tøjkrise, tror dog, som noget af det eneste, at der er styr på nytårskjolen, gudskelov (;

   - Anne

   Slet