torsdag den 4. oktober 2012

Yndlingstimer med yndlingsmennesker.


Igår blev jeg 22, og sikke en helt perfekt dag, at fylde år på. Ikke nok med min søde familie havde stablet det største morgen/gave-bord på benene, så var jeg ovenikøbet så heldig, at både Kit & vores mor havde fri netop idag. Så efter gaveoppakning, gik hele formiddagen og eftermiddagen med at lytte tøse-sange på Spotify, diskutere porcelæn og beundre mine fine fine gaver:


- Fik, som I kan se, masser af lækkert R.C, det flotteste hjemmehæklede håndklæde og skønt dullegrej - Porcelænet er stillet/hængt pænt op på deres nye pladser her igår aftes, og gensynsglæden med AmorAmor var stor, da den blev afprøvet efter udpakningen. Gavmildheden har (som sædvaneligt) ingen grænser i vores familie.

Om eftermiddagen fik vi kaffe og mors hjemmebagte rabarberkage med hvid chokolade og sprødt mandellåg, da resten af familien var hjemvendt fra job og skole.- Og ikke mindst satte vi afslutningsvist tænderne i min selvvalgte fødselsdagsmenu, bestående en af mine mange favoritter: Bøf-sandwichen! I denne udgave bestående af hjemmebagt brød, 200 gram bøf, hjemmesyltet løg, radisser og rødbeder, pickles, rød peber, kapers, sennep, porre/svampe-mix og minimum ti liter sovs. Til aftensmaden, svingede vores altid søde farfar desuden også forbi, med tilhørende rødvin, som prikken over i'et. Alt i alt en mega skøn dag, med alle dem jeg bedst kan lide. 
6 kommentarer:

 1. Tillykke! Den bøfsandwich ser god ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :D Og det var den bestemt også, himmelsk.

   - Anne

   Slet
 2. MUMS! Jeg kunne godt lige spise den bøfsandwich. Det er min kærestes livret. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne også godt klare endnu en omgang - den var simpelthen så god :D

   - Anne

   Slet
 3. Hvor ser det bare lækkert ud (især bøfsandwichen...) og sikke nogle fine gaver du fik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, synes også jeg er så heldig - og bøfsandwichen var lige i skabet (:

   - Anne

   Slet