mandag den 15. oktober 2012

Lidt blandede bolsjer.

Igår holdte vi som bekendt frue-fødselsdag for alle familiens dejlige damer - og som altid havde jeg dessert-tjansen, efter Kit's lækre frokost-arrangement. Og som sædvaneligt var jeg vægelsindet, og kunne ikke bestemme mig for, hvad vi skulle have. Men jeg fandt da tilsidst frem til lidt forskellige små lækkerier til kaffen, hvilket heldigvis faldt i god jord (:
Valget blev følgende:  Lækre P-tærter.


 Kanel-snegle.

 Meyers Cookies m. M&M's.


Alt i alt en stor succes, heldigvis, og der var vist ingen der gik sultne derfra, da de sidste gæster forlod skuden 18.15.

3 kommentarer:

 1. P tærterne ser møg lækre ud, hvortdan har du lavet dem, bare med de ingredienser ovenover? :) Jeg har aldrig lavet dem før :) hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, jeg havde 75 gram blandede nødder (mandler, pecan, cashew mv.), men man kan bare lave med dem, man kan lide - og derudover ca. 150 gram chokolade og 60 gram skumfiduser. Nødderne blev hakket groft og skumfiduserne klippet i mindre stykker, hvilket sammen blev vendt i chokoladen, efter det var blevet smeltet over et vandbad (: Fik 12 store tærter. Nemt og lækkert. Så afkøles de bare på bagepapir, og når de så er stivnet kan de opbevares på køl inden servering (:

   - Anne

   Slet