torsdag den 18. oktober 2012

Disney-glæde.

Jeg elsker altså Disneyfilm og Disneysange - det bliver jeg aldrigaldrigaldrig for gammel til. Folk spørger altid hvilken film, der er min absolut yndlings, men synes simpelthen det er så svært at vælge - men tror dette er min ikke-prioriterede top 3..Og så alligevel. Det svinger nu alligevel lidt i perioder, tror jeg. Altså, Mulan, Herkules, Sværdet i Stenen og Robin Hood er jo mindst lige så skønne! Har du en favorit?
10 kommentarer:

 1. Og Askepot, Skønheden & Udyret og 101 Dalmatiner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, de er også alle tre gode, synes Skønheden & Udyret var al'al' for ond som barn, men har set den en million gang efter, at jeg er blevet voksen, og er helt tosset med den nu. Den er jo genial!

   - Anne

   Slet
 2. Jeg bliver heller aldrig for gammel til Disney!

  Min top tre ser således ud:

  1. Den Lille Havfrue
  2. Skønheden og Udyret
  3. Mulan

  Og det ændrer sig aldrig ;) De er mine ultimative favorit film, jeg har set dem så tit, at de nærmest er slidte... ha ha ha...

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, vi havde hverken Den lille Havfrue eller Skønheden og Udyret som børn, men de er godt nok begge to rigtig gode. Mulan er tilgengæld blevet set til ukendelighed, den er så morsom.

   - Anne

   Slet
 3. Heheh jeg brugte det fordi det var det nemmeste og billigste :-) Men mums en god kage det blev. Måske skulle jeg bage igen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en smart erstatning, og det smager jo godt :D

   - Anne

   Slet
 4. Løvernes konge og Skønheden og udyret! <3

  SvarSlet
 5. Løvernes Konge er også fuldstændig genial :D

  - Anne

  SvarSlet
 6. ÅÅÅHH, det er som at vælge mellem sine børn. :s
  Jeg har en forkærlighed for Løvernes Konge, Den Lille Havfrue, Aladdin og Skønheden og Udyret. Måske fordi, de repræsenterer en tid, hvor alt hvad jeg så, gik fuldstændig ufiltreret ind. Men kan ikke vælge én jeg kan lide bedst.

  Og P.S. Jeg bliver heller ALDRIG for gammel til Disneyfilm. BUM!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo det - favoritterne repræsentere også dem, som man har set som barn og har haft på VHS :D Og det er nemlig, så svært at vælge, særligt mellem dem, man har set rigtig mange gange!

   - Anne

   Slet