mandag den 17. april 2017

Ægteskabstesten part 2, boligglimt og Ikeaglæde.

Så er Ikeatesten fuldt til døren, med bravour.

I fredags postede jeg lidt om den ultimative ægteskabs-test, nemlig et fælles Ikea-samleprojekt mellem min kæreste og jeg. Vi droppede dog at være to om oprydningsdelen, så vi snød lidt og det var sikkert også for det bedste.

Det betød så også, at min Langfredag levede op til helligdagens navn, for der tog jeg fat på tøjsortering, indretning, udsmidning og møbel-flytteriet. Som altid faldt jeg over et par overspringshandlinger og en masse solskinshygge, men da jeg først kom i sving var det jo rigtig skønt at se ens planer udspille sig. Især var det hyggeligt at nusse om detaljerne, da jeg var færdig med tøjsammenlægningen og tunge løft, og at kunne kyle tre poser slidr tøj ud.

Resultatet ser i ovenfor - jeg endte selv med at blive svært godt tilfreds med mit 'nye' soveværelse. 

Har I haft nogle påskeprojekter igang, eller har I holdt helligdagene hellige? 


6 kommentarer:

 1. Ser godt ud
  mest har jeg hygget, men hjalp lidt med at luge i mine forældres have... ellers nød jeg og Zorro bare at være på ferie, hvilket for en lille hund er hårdt arbejde.

  SvarSlet
 2. Vi har slet ikke været så praktiske, vi har dog fået kigget budgettet igennem - for når vi rammer 1/6 sætter vi vores lejlighed til salg. Go go husdrømme!!
  Jeg er vild med din Bubber blok, Bubbers badekar var det sejeste!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak; Det er en hadegave fra Kit :D
   Og sejt - held og lykke, krydser fingre for, I finder drømmehjemmet!

   - Av

   Slet
 3. Hvor er I seje! Vi startede påsken med solid forårsrengøring, for vi har endelig fået vores badeværelse og soveværelse tilbage (efter to måneders istandsættelse). Tror næste projekt bliver at rydde godt ud i skuret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg ønsker jer held og og lykke, når I får taget mod til jer :p

   - A

   Slet