onsdag den 9. november 2016

Et besøg på Kongeklippen, Olympen og Havets dyb.Hermed en lille opfølger på kæresteturs-indlægget og en ekstra anbefaling, udover den, jeg sendte ud vedrørende (den alt for smukke) Musical.

For kort tid efter, at jeg var blevet overrasket med billetterne til "Klokkeren Fra Notre Dame", opsnusede jeg tilfældigvis (via instagram) at der var mere af denne skuffe at finde, nu vi var syd på. 
Brandt Museum har nemlig her henover efteråret en Disney udstilling kørende, som så lovende ud. Så ja - med 40 minutters kørsel fra Fredericia til Odense, var det oplagt at svinge forbi - temaet var jo lige i øjet. 
Og vi fortrød ikke spor, at vi forlængede turen med netop denne aktivitet. Disney samlingen er fordelt på 1. salens to store rum, og indeholder baggrundstanker, skitsetegninger og ideer, der har skabt de film vi alle kender så godt. Ydermere er der to biografer - både en, der viser de fineste kort-film fra DisneySjov og én der viste Den Lille Havfrue for fulde gardiner. Det var godt nok hyggeligt - især Herkules der for en stund var gået i glemmebogen, har vi nu planlagt at gense. Den film, har jo SÅ gode sange, kom vi til at tænke på. Ligesom de fleste andre.  
Og med det i mente, var vi ikke blege for at skrue helt op for både Frozen, Aladdin og Løvernes Konge sangene, da turen gik hjem mod Aalborg. Gudsketak og lov for, man ikké bliver filmet. 

Så er du tilfældigvis i nærheden (eller bosat på Fyn) og har dit barnesind i behold, er det helt sikkert et besøg værd, om du så er 5 eller 65.  Rigtig sjovt, eventyrligt og gennemført.

7 kommentarer:

 1. Herkules er så meget en af mine favoritter! Og ganske særligt pga. sangene <3

  SvarSlet
 2. Det lyder som den hyggeligste tur! ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også ovenud tilfreds - så hyggeligt!

   - A

   Slet
 3. Jeg var der lørdags - og det var vildt fedt, lige som du beskrev :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. ... og vi fik strengt at vide, at vi ikke måtte tage billeder på udstillingen ;-)

   Slet
  2. Haha, seriøst? Ej, jeg havde fandme ikke taget billeder, hvis jeg havde fået den besked. Jeg fandt ud af den fandes pga. en Odenseblogger, der havde anmeldt det med billeder, men mon hun så havde fået lov? Nå men altså, pyt - så må de jo skyde mig :D

   - A

   Slet