lørdag den 26. december 2015

Afrusning og gave-indvielser


Efter den skønneste juleaften, har jeg brugt 1. juledag på at afruse. Helt lykkelig og helt mørbanket af hygge, er hvad man er. Så det er med lige at lande, og tanke op solo, før Julefrokost med 22 af de sødeste familiefolk, går i gang kl. 13 idag. 

Startede ud med at sove længe i barndomshjemmet sammen med Kit, og vågne op til de nyvundne mandelgave-kaffebønner i koppen og ostemadder, inden turen gik hjem.
Her stod den på nedpakning af pynt, en tur ud i det tvivlsomme vejr, Fakta-kø med resten af Aalborg og ikke mindst: udpakning af verdens vildeste gavehøst.
Og så, skulle benene op. Og solohygges lige lidt. 

For når man udpakker den, ja så fristes man jo straks til at indvie det hele. 
Så da giveren af min første seriebox ever(!), kom forbi til kl-18-kaffemik, satte vi den på. Og de nye glas. Og mit nye smukke tæppe, skulle da oooogså lige findes frem. Og læses højt, fra min nye, smukke eventyrbog i pause mellem afsnittene, skulle vi også. 
Skønt med skønt på.
Ja, at tænke sig, det jo er blot en brøkdel, af mine smukke nyerhvervelser, er lidt sindsygt; forkælede som vi er. Åh. Men ja. Elsker allerede det hele!

Har I også, fået gang i at lege med nogle af jeres nye sager? 


(Ps. Ler iøvrigt stadig over Misse, der rasende skriger: "Der er ikke en mand, der har rørt ved mit leeeegme, siden Fanando døde i '95!"
Skal nok, få glæde af den box)


10 kommentarer:

 1. Wow, det lyder skønt! Vi havde også en pausedag i går, men i dag fortsætter juleriet med julefrokost med hele familien :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pause er bare godt, håber I blev klar til andrn halvleg :)

   -Anne

   Slet
 2. Solotid er ikke bare tiltrængt, men en absolut nødvendighed - også selvom juleaften og de efterfølgende julefrokoster ikke kan mønstre 22 juletosser, men kun en lille håndfuld familiemedlemmer. Solotid bliver nu alligevel hurtigt kedeligt, så jeg kan godt forstå, at du allierede dig med godt selskab efter jul og endnu en julefrokost! Det er altid hyggeligere at gennemføre et serie-marathon sammen med andre:-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - pyh, det er hårdt at hygge sig :D Men som du siger, er selskab nu ikke værst, når man skal ned i gear med Matador og bløde tæpper!

   - Anne

   Slet
 3. Det lyder som nogle gode gevinster og en hyggelig jul! Her har den stået på bollebagning en masse på min nye super seje "slut med at røre ulækker dej"- røremaskine! Lykken findes i det materielle erfarer jeg gang på gang i den søde juletid😉 Hygge hejsa og juleklem fra CamillaTe.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Materielle glæder er ikke at kimse ad, og netop dej under neglene sucks! :D Hurra for den nye køkkenhjælper!
   God jul til dig også Camilla :)

   - Anne

   Slet
 4. Lyder som en skøn juleaften og en dejlig juledag. Her gik den med forberedelser til familiejulefrokosten i dag hvor det var vores tur til at være værter. 16 styk har vi været. Nu er borde og stole ryddet væk og det føles som om at stuen med et slag bliver dobbelt så stor. Nu kalder sofaen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan - så skal der slappes af :D Juleri er skønt og lidt hårdt!

   - Anne

   Slet
 5. Det lyder helt perfekt! Jeg gør akkurat det samme i juledagene; nattøj og gavebeundring. På den måde har intet forandret sig, siden man var lille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop Rikke, man er helt blæst væk :D

   - Anne

   Slet