fredag den 8. maj 2015

3 x jordbær - smagen af sommer!


.. Den kolde: Hjemmelavet jordbær/citron-saft. 

.. Den lune: Baies Rouges Sauce på fransk fromage blanc-dessert. 

.. Og den simple: Rå, friske og sprøde

Hvad er din jordbær favorit?

6 kommentarer:

  1. Tre gange lækker jordbær! Jordbær-citron-saften lyder lækkert - hvordan laver du/I det?
    /tina

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bare lavet af den væske, der blev tilbage, da jeg lavede frugtsaucen til desserten nedenunder. Bærene fik er kort opkog med sukker, citron og et skævt salt, og så fiskede jeg de hele bær op og purerede til sauce, og den tilbageværende frugtsaft har jeg så blot smagt til efter afkøling og blandet op med vand :-) Så er der saft!

      - Anne

      Slet
  2. Det ser lækkert ud! Min favorit er nok bare med mælk og fløde på. Men tror jeg i år vil prøve at lave en is på friske jordbær, det tror jeg er meget godt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh, det er også godt. Jordbærsorbet er også et hit!

      - Anne

      Slet
  3. Okay, det der Baies Rouges Sauce ser jo alt for lækkert ud! Hvorfor har jeg aldrig hørt om dét før?!
    Og Camilla >> Hvis du skal lave jordbær is, så drys jordbærrene med sukker og bag dem i ovnen i ca 15-20 minutter ved 150-160 grader inden - det intensiverer virkeligt smagen :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Don't know - det er nice :D
      Og godt med et is tip, lyder lækkert!

      - Anne

      Slet