tirsdag den 13. januar 2015

Der kunne skrives tykke bøger om.. (part #3)

.. hvad jeg ikke forstår. Der er der selvfølgelig ingen, der orker at læse om, men det kan jer der kommer her forbi, altså ikke helt slippe for. Jeg har meget svært ved, at forstå..

.. det morsomme ved udklædningsfester?

.. hvorfor alle ikke fuldstændig forelskede i Vince Vaughn?

.. makrel på tube? 

.. hvordan jeg altid kommer bagud med alt? Synes faktisk jeg gør mig umage. Nogen gange. Okay, det er nok alligevel løgn.

.. hvorfor folk altid skal være så hidsige over, hvad andre gør på internettet? Det er som at de ikke fatter, at man bare kan lade være med, at glo på det.

.. hvor alt roddet i mit hjem kommer fra?

.. hvorfor folk gider at lytte til radio?
  
.. hvorfor jeg er blevet ramt af skriveblokade lige nu hvor, at jeg faktisk har lyst til at skrive?

24 kommentarer:

 1. Makrel på tube fatter jeg heller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er åbenbart ikke de eneste (:

   - Kit

   Slet
 2. Da jeg gik til hvalpetræning med Kamelen, var der nogen - både trænere og hvalpeejere - der brugte makrel på tube som belønning i stedet for hundekiks eller lign. Så fik den artige hund lige sådan et tryk makrel fra tube. Lækkert, ikk'?!? Om det kan bruges til andet, ved jeg ikke. Jeg har ikke tænkt mig at prøve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiiid! Det lyder knap så skønt :O

   - Kit

   Slet
 3. Hvem er Vince Vaughn?

  Makrel på tube forstod jeg heller ikke - før jeg blev mor. Nu er det guld! Har den datter, der pt. spiser makrel til både morgenmad og aftensmad, og så er det altså lettere end dåser. Og i de perioder hvor hun ikke spiser det så tit, kan tuben faktisk holde sig i tre uger efter åbning. Det kan en dåse ikke, så når hun kun spiser makrel i weekenden, har jeg smidt mange halvtomme dåser makrel ud. Og skal man på tur, tager man bare rugbrød og tube med hjemmefra, og så smører man madpakken "on location". Så det er super godt fundet på :)

  Mvh Marie fra www.krøllerier.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. En nydelig amerikansk herre.

   Nårh, ja. Jeg spiser bare altid en dåse af gangen - så det ville aldrig være relevant hos mig (:

   - Kit

   Slet
 4. Enig såååå langt hen af vejen. Udklædningsfester?? Vince er sjov ikke lækker.... Makrel på tube er klamt! kan ikke hjælpe dig med det væren bagud, sorry! Ja, hvorfor lader folk ikke bare være med at kigge på nettet når de bliver sure, det er da dumt at bruge kræfter på. Sorry, rodet kan jeg heller ikke hjælpe med.... Radio er til bilen når ungerne er afleveret i skole:) Du skal nok komme dig over din skriveblokade, de kommer og går! Jeg ved godt du egentlig ikke bad mig svare men det gjorde jeg, sorry:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, for dine fyldestgørende svar :D

   - Kit

   Slet
 5. Haha, jeg er bare sådan en gammeldags kone, der elsker at høre radio! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det gamle folk der kan lide radio? Det var jeg ikke klar over (:

   - Kit

   Slet
 6. :-) herligt!
  Makrel på tube er altså bare genialt, når man har børn. De elsker det, og de kan alligevel ikke spise en hel dåse. Og mine unger gider heller ikke alle de fiskestykker :-)

  SvarSlet
 7. Åh ja... livets store spørgsmål.. der er såå mange.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
 8. Ooii jeg eeelsker ellers udklædningsfester! Jeg synes, det er så skønt med en ekstra mulighed for at være lidt kreativ. Ville egentlig have gættet på, at udklædning også var right down your alley, når man tænker på de fine temaer I f.eks. har haft til fødselsdag og sådan. Den kære Vince kan du godt få for dig selv - så snupper jeg Elyas M'Barek i stedet ;) Det der med at hidse sig op over ting på internettet, den forstår jeg heller ikke. Der er jo ingen læsetvang? Det burde egentlig være rimelig simpelt at lade være med at opsøge de sider/blogs, som man bliver irriteret over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi laver altid temafester, så folk slipper for at blive påprakket udklædning. Vi hader begge at blive klædt ud, så det vil vi ikke byde vores gæster (:
   Aner ikke hvem manden er - så jeg er helt klar på den aftale (;
   Det er altså også for åndssvagt, jeg begriber ikke at folk orker den form for tidsspilde.

   - Kit

   Slet
 9. Er enig med stort set alt. især makrel på tube!!

  SvarSlet
 10. Haha. Helt enig. Jeg fatter heller ikke udklæsningsfester, makrel på tube eller folks tendens til at irritere sig over andre folk på internettet - for ja.. luk ned og kig på noget andet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også noget mærkeligt noget (:

   - Kit

   Slet
 11. Ha ha, du burde ellers ikke støde på skriveblokade, du er god til at skrive :-)
  Og den med hvor alt rodet kommer fra, den undre jeg mig også altid over :-)

  God dag fra mig til dig.
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak (:

   Det er noget værre noget med det rod!

   - Kit

   Slet
 12. Kan mærke der er flere der rammer plet. Vælger så en ud, og det er denne med folks negative reaktioner på hvad andre mener, gør, skriver på nettet. Jeg vil forlænge dine tanker med sproget. Skriv i en sober tone, husk på den kan være din farmor der læser med.

  Hvor er det dejligt vi har mulighed for både at kunne vælge til og fra.  SvarSlet