tirsdag den 16. december 2014

Robot-ven med en lys idé.


For efterhånden længe siden, faldt jeg over Drunk-robot-lampen på nettet, og fik lidt et crush på den - synes den er så fin og rå. På daværende tidspunkt, var brandet helt nyt, og jeg overvejede den lidt til ønskesedlen. Midlertidigt blev den dog slået ud af hovedet til fordel for B&G-figurer, rødvin, københavnerskab og cafeture.

 Men selvom jeg ikke ved, om den som sådan passer hjem til netop mig pt., blev jeg alligevel lidt glad, da den vinkede til mig fra Kalejdoskop's vindue idag. 
Fik straks lyst til at hæve armen og vifte glad tilbage til den (..Og alle de andre fede boligting - den butik har generelt altid en masse der frister, så jeg følte mig desuden total trendspotter-cool, over at den var dukket op - jeg er tyyyydeligvis forud for min tid.)

Er den ikke sød, eller er det bare mig?

13 kommentarer:

 1. Det er bare dig ;)

  SvarSlet
 2. Gaal hvor er den sej! Jeg har også sendt lange blikke efter noget lignende på Ebay. Sådan en måtte gerne bo hos mig :D

  SvarSlet
 3. Den er da noget så sød :-) Men hvorfor hedder den Drunk Robot??

  SvarSlet
 4. Hvor er den altså sjov og anderledes, ville passe perfekt ind hjemme ved os.

  / Liselotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må skrive den på ønskesedlen :)

   - Anne

   Slet
 5. Årh ja! den så jeg også for noget tid siden og tænkte "sådan en må jeg eje" men havde ikke penge til den lige der og så har jeg da glemt alt om den igen (så måske det ikke var meningen den skulle bo her?) meeeen nu! har du jo lige mindet mig om den helt igennem skønne sag igen, såe måske... man skulle overveje den som julegave til sig selv.... eller fødselsdagsgave i januar? Hmmm... jeg fristes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuh, ja - det er aldrig dumt med en lille ekstra gave :D

   - Anne

   Slet
 6. Jeg er VILD med den robot lampe. Den skal da vist på ønskelisten til fødselsdagen :D

  SvarSlet