torsdag den 11. december 2014

Du ved, at Mensa ikke ringer foreløbig: (part 3)


... Når du:

.. Åbner den forkerte kalenderpakke, fordi du tror det er den 13., fremfor d. 11. Og du kommer til at tænke på, at du så derfor alt (ink. bostedets urin/mad/medicin-skema'er), har skrevet "12/12" igår. "Hø-hø, for en skør drillenisse" - eller idiot. *host host* 

.. Ikke kan regne ud, hvad tidsforskellen er mellem Danmark og New York uden at tælle på fingrene. 

... Stolt fortæller, at du ikke lige fattede at folk flegnede over det der "listeria", men at du nu har hørt om noget "nyt" der hedder Ebola, men du ikke ved hvad det er. Og at du så får det forklaret, og finder ud af, at den krise indtraf før listeria-hysteriet. Må altså få lært at se Nyhederne. 

.. Spilder yoghurt i det ene hjørne af dit køleskab. Og at det bare tørre, uden at mugne. Og du tænker "smart, så skal jeg jo bare huske ikke at sætte noget ovenpå det". I stedet for at tørre det op. (Har gjort det nu. Efter 2 ugers overvejelse. Flot ikke?) 

.. I en alder af 28 render rundt med en rød og hævet pegefinger, fordi du liiige kom i tvivl om hvor meget kaktusser egentlig stikker. (Og så du glemmer, at pille stikkerne ud igen)

.. Hælder en halv liter 'fedt/sky' fra flæskestegen ned i skuffen til dine bradepander, (fordi du igen, igen brænder din hånd), og derefter lukker skuffen, glemmer det og venter 4 dage før du åbner skuffen igen.

.. Ikke kan genkende størknet flæskestegsfedt. Og bruger timer på at komme på hvad det er, mens du med væmmelse gør rent i bradepandeskuffen.

.. Igen glemmer at slukke lygterne på din cykel og må trække hjem i mørket.

5 kommentarer:

 1. Det er heldigvis snart jul;)

  SvarSlet
 2. Haha, det kører rigtigt, hva !? :-D
  Det er altid godt at høre, at man ikke er den eneste, der er lidt fjollet af og til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, desværre er vi ikke altid lige smarte, tsk :p

   - Anne

   Slet
 3. Kaktusser indbyder altså til kamp!

  - Anne

  SvarSlet