tirsdag den 1. april 2014

I mega mega ♥ Flora!


Den gang Anja Vang Kragh designede Flora, for Royal Copenhagen, må hun have haft mig i tankerne. Det stel er som skab udfra mit hoved. Det indeholder alt, som jeg kan lide og så er det smukkere end alt andet jeg ejer. Elsker de runde former, guldkanten og de smukke blomster. De sarte stregtegninger, som kontrast til alt det tøsede, er bare helt perfekt i mine øjne. 
Jeg bruger hver en chance til, at spise af stellet, fotografere det og dække op med det. De står fremme til skue, så jeg kan nyde godt af det hele dagen. Det er en fryd, at se på. 
Lige nu er mit største dilemma: Kop eller tallerken? Mangler tallerken, men vil hellere have en kop. Har ikke råd til begge dele. 
Men, jeg skal have nyt til samlingen, da RC har 25% på Flora for tiden. 
Det er da ikke til at står for.

8 kommentarer:

 1. Iih, hvor fint!! <3 Jeg er sikker på alt smager bedre, når man spiser af sådan en fin tallerken, haha ;)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med jeres billeder, det ser altid så hyggeligt og stemningsfyldt ud!

  // Louise

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså fint! Det er jo en sand øjenfryd :)

  SvarSlet
 4. ØH what? hvorfor er jeg ikke blevet tippet om de procenter noget før, inden jeg synes jeg lige skulle have nye sneakers? LÅRD.
  En kop. til kaffen, du ved.. Kaf' uden guldkant er bare ikke det samme. Jo flere jo bedre.

  SvarSlet
 5. Det ER også et smukt stel! Det kan jeg godt forstå, du er faldet pladask for! 25% kan man da ikke lade gå forbi. Det er et godt tilbud.

  SvarSlet
 6. Er enig med alle de andre. Det er et fantastisk smukt stel. Og 25% kan man da ikke sige nej til. Jeg ville vælge en tallerken.

  Louise Siri

  SvarSlet
 7. Jeg eeeelllllssskkkeerrrr kopper, så det stemmer jeg for, at du skal bruge pengene på - skynd dig af sted 25% er i sig selv nok grund til at købe en kop, man måske i virkeligheden ikke helt har brug for. Tror at jeg selv må eje en kop med frøstandsplanten på :)
  Kh. Kristina

  SvarSlet
 8. Det er bare så flot et stel :-)

  SvarSlet