søndag den 1. september 2013

Kompot.





Så blev der kogt hyben/fersken-kompot af rovet, jeg var ude at plukke, her den anden dag. Når først "pille-1000-kerner-ud-af-hybenbærene" er overstået, tager det jo ingen tid. Lavede to varianter, én med vanilje & citron, og en med kanel. Håber vores mor bliver glad for, at få lidt med hjem til morgenbordets briemadder. 

14 kommentarer:

  1. Hvor lækkert! Gad virkelig godt smage den med vanilje og citron. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, du må altså på hybenrov så, hvis det er muligt i KBH - det er simpelthen så nemt at lave sådan en omgang :D

      - Anne

      Slet
  2. Svar
    1. Tak, jeg synes også det blev et godt resultat, så har bestemt også planer om at lave mere.

      - Anne

      Slet
  3. Det ser godt ud! Jeg har allerede spist et halvt glas af den, jeg lavede og tænker også på at gå i gang med andre varianter. Jeg orker bare ikke mere hybenrensning i år.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er godt nok også møjsommeligt - men resultatet er lækkert!

      - Anne

      Slet
  4. Hvor ser det skønt ud, fed farve!! Kan næsten smage en sådan briemad!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, og ja - det er godt nok helt skrig-orange :D

      - Anne

      Slet
  5. Uhm, det ser bare lækkert ud! :D

    SvarSlet
  6. Det ser dejligt ud :-) Nu bliver jeg nødt til at finde et sted at plukke dem, hvor jeg bor.

    Vh Lykke

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! De vokser jo heldigvis mange steder, håber du finder et godt sted :D

      - Anne

      Slet
  7. Lækkert jeg har også plukket hyben, tror dog jeg prøver at lave en hyben-æble variant, da jeg også har plukket æbler :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt - det er sikkert også mindst ligeså godt (:

      - Anne

      Slet