Så blev der kogt hyben/fersken-kompot af rovet, jeg var ude at plukke, her den anden dag. Når først "pille-1000-kerner-ud-af-hybenbærene" er overstået, tager det jo ingen tid. Lavede to varianter, én med vanilje & citron, og en med kanel. Håber vores mor bliver glad for, at få lidt med hjem til morgenbordets briemadder.
Hvor lækkert! Gad virkelig godt smage den med vanilje og citron. :)
SvarSletTak, du må altså på hybenrov så, hvis det er muligt i KBH - det er simpelthen så nemt at lave sådan en omgang :D
Slet- Anne
Mmh, det ser godt ud!
SvarSletTak, jeg synes også det blev et godt resultat, så har bestemt også planer om at lave mere.
Slet- Anne
Det ser godt ud! Jeg har allerede spist et halvt glas af den, jeg lavede og tænker også på at gå i gang med andre varianter. Jeg orker bare ikke mere hybenrensning i år.
SvarSletDet er godt nok også møjsommeligt - men resultatet er lækkert!
Slet- Anne
Hvor ser det skønt ud, fed farve!! Kan næsten smage en sådan briemad!!
SvarSletMange tak, og ja - det er godt nok helt skrig-orange :D
Slet- Anne
Uhm, det ser bare lækkert ud! :D
SvarSletTak skal du have :D
Slet- Anne
Det ser dejligt ud :-) Nu bliver jeg nødt til at finde et sted at plukke dem, hvor jeg bor.
SvarSletVh Lykke
Tak! De vokser jo heldigvis mange steder, håber du finder et godt sted :D
Slet- Anne
Lækkert jeg har også plukket hyben, tror dog jeg prøver at lave en hyben-æble variant, da jeg også har plukket æbler :D
SvarSletDejligt - det er sikkert også mindst ligeså godt (:
Slet- Anne