onsdag den 19. juni 2013

Ævl


Jeg nyder min ferie med masser af dejlig kaffe, afslapning og sofistikterede klassikere som 'Stacy's Mom' (Fortækker cover-versionen med Bowling For Soup), 'Gives You Hell' med All American Rejects og andre fra samme skuffe. 
Det er altid en fornøjelse, at lytte til 'glemt' musik. Vågnede op den anden morgen, og pludselig kom jeg i tanke om en masse nummerer  som det var alt for længe siden, at jeg havde hørt. 
Jeg har efterhånden en rimelig bred smag, men har altid været vildt glad for dansk rap - særligt det gamle, som Hvid Sjoko, Einar, Kongehuset osv. Ejer en del albums og var til Aarhus Tookit, diverse koncerter og MC Fight Night flere år i træk - det var virkelig sjovt, at ræse land og rige rundt med tog, for at stå i en hal i Øster Pisbøll og lytte til rap sammen med 25 andre. 
Og hvis, at det ikke skulle være rap, så skulle det gerne være fjollet. Jeg bliver aldrig til 'mode'-musik, men sætter pris på alt fra Larry Williams til Magermayn. Radio eller tv-kanaler med musik er mit værste mareridt og jeg er derfor aldrig opdatere omkring noget som helst, når det kommer til 'årets sommerhit', eller noget i den duer.
.. Men anyway. dette indlæg tog lidt en drejning. Ville egentlig bare prale lidt med min dejlige ferie og hvor meget jeg nyder den.

6 kommentarer:

 1. Hvor må det være skønt med ferie på en vaskeægte regnvejrsdag som denne. Indendørs hygge er vejen frem.

  Og du har helt ret. Glemt musik er som at genopdage glemte skatte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt vidunderligt - drak et par kander kaffe, lyttede til musik, læste Pippi, var i blomsterbutik og hyggede med min familie dagen lang - Det er virkelig noget der duer (:

   - Kit

   Slet
 2. Årh, jeg gad også godt have hygget mig indenfor i dag og lyttet til glemt musik! Der er ikke ret meget bedre. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der nemlig ikke - så tror liiige at jeg tager endnu en dag i samme stil. Det er alligevel det mest fornøjelige man kan foretage sig i det kedelige vejr (:

   - Kit

   Slet
 3. Åh ja, der er ikke noget som glemt musik. Særligt, i festligt lag, hvor musikken pludselig skifter totalt retning og bliver fra "dengang mor var ung/yngre". I mit tilfælde betyder det: Skrålen med på "I'm Blue", Backstreet Boys, Five og Spice Girls. Forfærdelige 90'er hits.

  SvarSlet
  Svar
  1. 90'er hits er virker også noget af det bedste - særligt Backstreet Boys (:

   - Kit

   Slet