lørdag den 22. juni 2013

Forkælelse ala Konnerup.Som en håndfuld andre bloggere, har vi fået lov at teste Konnerup's lækre, chokoladedyppede mandler, i alskens skønne smagsvarianter. Er vi ikke bare heldige? 

Vi har allerede tømt en god håndfuld af overstående lækre poser, og delt med venner og familie - og det ser ud til at alle er enige om, at choko-mandlerne ganske himmelske.
Især "Chili Almonds"-versionen synes vi er et hit - de smager ikke ligefrem af chili, men det er somom at den mørke chokolade er ekstra intens og bitter deri. Yumyum. Udover chili kan de fåes i almen mørk chokolade, hvid/lakrids, hvid/chai eller lys/karamel; så der er noget for enhver smag, og til enhver anledning. Mandlerne er både blevet nydt i selskab et par flasker rødvin, til eftermiddagskaffen hos de gamle, og som "pynt-din-egen-is"-dessert hos Kit, i samspil med softice, bær og skumfiduser. Og hver gang har de vist sig at være en ubetinget succe, så tøv endelig ikke med at købe en pose eller to, hvis du falder over dem på hylden i delikatesseafdelingen. Udover at være gode til selvforkælelse, er de også en ideel værtindegave - for den lækre chokolade, kommer nemlig i de fineste emballager. Ren win/win! Vi modtog hvertfald gerne en portion mere, hvis tilbuddet stod.

2 kommentarer:

 1. Uh, jeg er misundelig! Det lyder til at være en viiirkelig lækker pakke at modtage ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var ren luksus - spontan forkælelse med post, er absolut ikke dårligt - særligt ikke når det er kvalitet af denne kaliber :D

   - Anne

   Slet