tirsdag den 2. april 2013

En af den slags dage..


.. Den helt skønne af slagsen, du ved. Sådan en, havde jeg igår.
Den startede ud med at jeg sov længe, tog et langt bad og spiste morgenmad i ro og mag. Derefter pakkede jeg min taske med slik og anden proviant, og begav mig så ud på et skønt roadtrip, i dejligt selskab.
Første stop var Marselisborg Dyrehave, hvor jeg så vildsvine-grislinger, fodrede hjorte (læs: okay, mega-løgn, kylede æble mod liggende, forspist hjort, og stormede væk i galoperende panikangst) og vinkede til ænder.
Rigtig, rigtig hyggeligt sted, og selvom der lå sne, var der 8 grader i solen, og lige vejr til at spise sandwiches på en af parkens mange bænke.Derefter gik turen til Den Gamle By i Århus - et sted jeg ikke har været, siden jeg var lille. Men det var godt nok en særdeles charmerende "bydel", fyldt med stenbræk og bindingsværk - ren Astrid Lindgren stemning! Var især ved at dåne over Legetøjsmuseumet, men også cigarforretningen, plakatudstillingen, sæbebiksen og ikke mindst porcelænsbutikken, spækket med royalt stel, vakte lykke. Jeg kommer helt sikkert igen, bevæbnet med mit nye årskort.
Så efter en skøn dag i det Midtjyske, var der kun et rigtigt, sidste stop at fortage - nemlig hos favoritsushi-restauranten efter forsyninger. De blev nydt med benene oppe og en god film på fjerneren - lige som jeg allerbedst kan lide det!Alt i alt var igår, en ideel afslutning på en aldeles skøn påskeferie, hvis du spørger mig.
Håber I har nydt jeres, så meget, som jeg har nydt min.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det var det virkelig også - flere af dem tak!

   - Anne

   Slet
 2. Ikke en dårlig måde at afslutte påsken på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Absolut ikke, det var derimod helt perfekt :D

   - Anne

   Slet
 3. Ih, hvor lyder det bare til at have været en SKØN dag! Den Gamle By er altså bare noget af det mest hyggelige - især til jul er der super hyggeligt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, det kunne jeg godt forestille mig - det må jeg helt sikkert ned at opleve! Det er generelt et virkelig hyggeligt sted (:

   - Anne

   Slet
 4. Hvor skønt! Kunne godt lige tænke mig at give en lille grisling en krammer lige nu. Men hvor ser det hele bare hyggeligt ud - godt du fik brugt den sidste feriedag fornuftigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var det helt rigtige valg af aktiviteter :D En rigtig-rigtig hyggelig dag!

   - Anne

   Slet