torsdag den 6. december 2012

Laks-laks-laks!



Kit var ikke den eneste, der fik sig en fin kogebog igår! 
Min gave gemte nemlig på overstående, og den er lige i skabet. Jeg élsker simpelthen laks, og har meget svært ved ikké at vælge laks når jeg ser et menukort. Om det er en sandwich, salat eller forret, så bestiller jeg stortset altid (who am I kidding, 99% af tiden) laks - især hvis der er mulighed for at vælge den røgede slags. Kunne spise det direkte af pakken med en gaffel, uden at blinke.
Derfor var det alt for fristende at lave laks til aftensmad igår, efter at have kigget bogen igennem.
Valgte ikke en decideret opskrift (det gør jeg aldrig), men det er skønt med inspiration, og her ses aftens resultat:

Indbagt laks med spinat, dild og pinjekerner i filodej, med tilhørende grønsagsfad med broccoli, aubergine, gulerod og løg.


4 kommentarer:

  1. Nøj det ser lækkert ud! Jeg er også lakse-fan. Det er min kæreste bare desværre ikke, så det er ikke noget vi får så tit herhjemme :(

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have, det smagte også skønt :D Ærligt, at han ikke er fan, du må prøve at servere ham en masse lækre versioner, så du kan få ham omvendt (;

      - Anne

      Slet
  2. Det ser virkelig godt ud, Anne! Jeg er også STOR fan af laks. Fik faktisk en lakse/rejemad her på sygehuset igår, hehe.

    SvarSlet
    Svar
    1. Uha, laks og rejer sammen er også skønt - helt stjerneskudsagtigt <3 Og tak skal du i øvrigt have, det var rigtig vellykket :D

      - Anne

      Slet