fredag den 16. november 2012

Smukt med smukt på.


Så er årets Royal Copenhagen juleborde blevet præsenteret - og hvor er det nogle flotte borde, igen i år. 

Denne gang er det danske sangerinder, der har fået æren af at slå sig løs med stakkevis af verdens lækreste porcelæn, og ellers bare frie hænder til at lave den ultimative juleudstillingen. Hvad man ikke ville gøre, for at få lov at blive stillet den opgave! 
Jeg kan næsten ikke vælge en favorit - Carmens groteske, overflødighedshorn af Flora Danica, tårnhøje bloklys og tuttenuttede roser er helt og aldeles gennemført, Hella Joof's hule-agtige julestald med musselmalede er nogetså fin og både Cecilie Norby's kage-bager-nisse-stemning-jul og Hendersons svenske juletræ's bord er helt bedårende. 
Fint er nu også Julie Berthelsens bord - dog en kende kedeligt og traditonelt, er dog vild med grønlænderperlerne som servietholdere - men jeg bliver nok aldrig til Anne Dorthe Michelsens stringente, stilrene sort/hvid stil.
Puha, jeg ville ikke få sovet en hel uge, hvis jeg skulle i tænkebox! Jeg ville nok helst dække op med Flora Danica, hvis jeg måtte vælge - for som vores mor siger: "Det ville blive første og sidste gang, man fik muligheden".For flere billeder, se her: R.C's Juleborde.

- Har du en favorit?

4 kommentarer:

 1. Uha, ja nogle lækre borde. Den sort/hvide stil er jeg heller ikke helt til. Og nok slet ikke til jul. Der er vi nok lidt traditionelle derhjemme med gran, rødt og nisser ;)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det der sort/hvid er altalt for uopfindsomt - og antijulet :D Så hellere en gang gran og nisser, det er rigtig julestemning.

   - Anne

   Slet
 2. De to øverste er mine favoritter. Men kun tiludstilling. Derhjemme skal det være grimt og hyggeligt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror heller ikke liiige jeg ville formå at dække sådan oppe derhjemme - men det er pænt at se på :D

   - Anne

   Slet