onsdag den 17. oktober 2012

SU-venlig, enkel, reste-gastronomi.


Nogle gange kan selv de simpleste tøm-køleskabet-retter vise sig, at være kulinariske vidundere. Denne gang blev jeg svært begejstret for overstående kombination - en gigantisk peberfrugt med reste-grønt(brocooli, blomkål, spinat, svampe og et lille løg) blandet med ostemasse (hytteost, flødeost, chili, balsamico og basilikum, rød pesto), og et skud pinjekerner, bagt i ovnen og spist med en fryser-rest af oksekødsfrikadeller med soltørrede tomater og sesam. Slet ikke værst!

3 kommentarer:

  1. Det ser faktisk ret godt ud, elsker sådan noget oste-halløj, mmmn... :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også rigtig godt - meget ala flødestuvet grønt, bare mere krydderet i smagen (:

      - Anne

      Slet
  2. Nej, man skal absolut ikke kimse ad restemad ;)
    Jeg har også planer om at lave fyldte peberfrugter snart - dog "bare" med spinat og hytteost - og evt. lidt revet ost på toppen :)

    SvarSlet