Nogle gange kan selv de simpleste tøm-køleskabet-retter vise sig, at være kulinariske vidundere. Denne gang blev jeg svært begejstret for overstående kombination - en gigantisk peberfrugt med reste-grønt(brocooli, blomkål, spinat, svampe og et lille løg) blandet med ostemasse (hytteost, flødeost, chili, balsamico og basilikum, rød pesto), og et skud pinjekerner, bagt i ovnen og spist med en fryser-rest af oksekødsfrikadeller med soltørrede tomater og sesam. Slet ikke værst!
onsdag den 17. oktober 2012
SU-venlig, enkel, reste-gastronomi.
Nogle gange kan selv de simpleste tøm-køleskabet-retter vise sig, at være kulinariske vidundere. Denne gang blev jeg svært begejstret for overstående kombination - en gigantisk peberfrugt med reste-grønt(brocooli, blomkål, spinat, svampe og et lille løg) blandet med ostemasse (hytteost, flødeost, chili, balsamico og basilikum, rød pesto), og et skud pinjekerner, bagt i ovnen og spist med en fryser-rest af oksekødsfrikadeller med soltørrede tomater og sesam. Slet ikke værst!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det ser faktisk ret godt ud, elsker sådan noget oste-halløj, mmmn... :)
SvarSletDet var også rigtig godt - meget ala flødestuvet grønt, bare mere krydderet i smagen (:
Slet- Anne
Nej, man skal absolut ikke kimse ad restemad ;)
SvarSletJeg har også planer om at lave fyldte peberfrugter snart - dog "bare" med spinat og hytteost - og evt. lidt revet ost på toppen :)