tag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post6095709779100943781..comments2024-01-03T05:46:39.732+01:00Comments on a + k = ♥: RabarberlykkeA + K = ♥http://www.blogger.com/profile/14801788155846121449noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-74657746354875690482015-05-29T23:34:04.685+02:002015-05-29T23:34:04.685+02:00Tak :-)
/tinaTak :-)<br />/tinaet delerumhttps://www.blogger.com/profile/10332834234375192939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-15132280244208783542015-05-26T22:28:53.957+02:002015-05-26T22:28:53.957+02:00Saft er ganske nemt - det bedste råd, jeg har, er ...Saft er ganske nemt - det bedste råd, jeg har, er at skære rabarberne i småstykker, smide dem i en pose og så tilsætte en god skefuld citronsaft og sukker til at mørne dem. Så er det bare at sætte dem på køl, inden man koger saften, så er de helt smørbløde og klar til at afgive smag - og brug endelig saften, der er løbet fra. <br /><br />- AnneA + K = ♥https://www.blogger.com/profile/14801788155846121449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-90071036635115070582015-05-25T22:03:56.315+02:002015-05-25T22:03:56.315+02:00Jeg har aldrig forsøgt mig med rabarber - og ja, j...Jeg har aldrig forsøgt mig med rabarber - og ja, jeg ved godt, at det er helt frygteligt at indrømme ;-) Men har virkelig i år overvejet om det skulle forsøges. I så fald tænker jeg saft - har du mon nogle gode tip der?<br />/tinaet delerumhttps://www.blogger.com/profile/10332834234375192939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-21714203457614034342015-05-25T16:41:42.116+02:002015-05-25T16:41:42.116+02:00Åh, pragtfuldt - det er bare så lækkert med blande...Åh, pragtfuldt - det er bare så lækkert med blandet grød, uhm, bare tanken om sådan en skålfuld med kold cremefraiche - yum!<br />God pinse til dig også.<br /><br />- AnneA + K = ♥https://www.blogger.com/profile/14801788155846121449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-55780561087755422392015-05-25T16:40:49.618+02:002015-05-25T16:40:49.618+02:00Herligt - mit er pist borte, så håber at finde et ...Herligt - mit er pist borte, så håber at finde et bundt på tilbud snart igen - i Brugsen kostede de 27, det var liiige rigeligt.<br /><br />- AnneA + K = ♥https://www.blogger.com/profile/14801788155846121449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-21719428289280308992015-05-25T16:39:58.044+02:002015-05-25T16:39:58.044+02:00God plan - de grove er også bedst til saft, chutne...God plan - de grove er også bedst til saft, chutney og grød synes jeg, for det kan rigtig få lov at stå og buldre til konsistensen er som den skal være :D<br />Hvem der bare havde have!<br /><br />- AnneA + K = ♥https://www.blogger.com/profile/14801788155846121449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-12079838810016847452015-05-25T00:46:43.538+02:002015-05-25T00:46:43.538+02:00Jo! Jo! Jeg huskede for nogle uger siden at sætte ...Jo! Jo! Jeg huskede for nogle uger siden at sætte en stor sort spand over mine rabarber, så for nogle dage siden var der dejlige, ekstra røde og ekstra søde rabarber at høste. Dem tørrede jeg af med en ren klud, skar dem i småstykker og lagde dem i et fad, hvorefter de blev sat i ovenn uden sukker for lav varme, til de var møre. En håndfuld blåbær blev rørt i og en anelse stivelse, og så var der meget lækker rabarbergrød til dessert den aften. Uhm!<br /><br />Glædelig pinse<br />Jytte<br />www.danishknitdesign.com Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-87899122896784560762015-05-24T10:04:44.132+02:002015-05-24T10:04:44.132+02:00Eij! Hvor ser det godt ud! Jep, jeg har også haft ...Eij! Hvor ser det godt ud! Jep, jeg har også haft gang i rabarberne. Lur mig, om ikke jeg laver en ny omgang snarest 😝 <br />Ann-Sofiehttp://www.ann-sofies.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488205564140553846.post-34916897698912416832015-05-23T20:38:16.204+02:002015-05-23T20:38:16.204+02:00Mmm, jeg er også helt vild med rabarbernes syrligh...Mmm, jeg er også helt vild med rabarbernes syrlighed, og er altid lidt forsigtig med sukkeret. Jeg har et bundt fra sommerhuset liggende. De er lidt grove, så jeg tænker, at de skal bruges til saft. Vores lille rabarber i haven er til gengæld spinkel, pink og lidt mere sød i smagen. Den skal bruges i en dessert.Anonymousnoreply@blogger.com